LIGA 1    •   BOTOȘANI - CHIAJNA 0-1

Iftime a ieșit la atac după rușinea cu Chiajna: "Unii spun că nu s-a jucat pe bune. Să vă spun ce aș fi făcut dacă astăzi m-aș fi numit Costel Enache"

Miercuri, 16 Mai

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a ieșit la atac și îi desființează pe Costel Enache și pe jucătorii săi după înfrângerea surprinzătoare cu Concordia Chiajna, scor 0-1. Moldovenii au jucat aproape tot meciul în superioritate numerică!"Îmi este rușine de oameni. Dacă astăzi m-ar fi chemat Costel Enache, îmi rupeam carnetul de antrenor! La ce a făcut FC Botoșani astăzi, oricare dintre jucători, nu contează cum îi cheamă, trebuie să-și rupă carnetul!

Starea asta… am început meciul cu o anumită lejeritate, nu poți să faci fotbal. Astăzi este vinovat antrenorul. Când am luat bătaie la Dinamo și am făcut un meci frumos, l-am felicitat. După un așa meci ar trebui să închidem porțile. Aici nu se face fotbal, se face antifotbal. Nu scorul, nu rezultatul, ci atitudinea. Să nu dai un șut la poartă?!

Unii spun că meciul nu e jucat pe bune. Eu spun că a fost jucat pe foarte bune. Asemenea stare de nepuțință ca în seara asta este dublul rușinii de la Mediaș. Au dreptate să ne acuze toți. Ce să fac eu? Parcă nu merită niciun efort de a face fotbal în condițiile astea.

Parcă erau băuți, nici măcar la un amical nu am văzut așa ceva. Nu mai vorbesc ce s-a întâmplat la gol. La ce e bun fotbalul? Să plătesc niște salarii și să aflăm în treabă. Noi facem spectacol? Astăzi a fost spectacol fotbalistic? Mie îmi este rușine și îmi cer scuze de la spectatori", a declarat Valeriu Iftime pentru btonline.ro.

Citește și:  VIDEO + FOTO A câştigat cine trebuia! » Scandal după prestația jenantă a lui FC Botoșani în fața Chiajnei: "Blatiștilor, plecați cu toții!"

Comentarii (35 ) Adaugă comentariu

Valentin Lita  •  17 Mai 2018, 15:33

Cooperativa lui Gigel , nu a murit o data cu disparitia Bistritei, Neamtului si a Tg. Jiu. Locul lor l-a luat Botosani, Voluntari si Chiajna. Ele NU trebuie sa cada in Liga a 2-a.......Aburirile lui Iftimie sunt cuvinte goale pt. prostime...

Ioska Cotoz  •  17 Mai 2018, 13:26

sistemul actual dupa parerea mea este buna dar fara sa injumateasca punctele fiecare echipa continua mai deparete in play off sau in play out cu punctele castigate in in sezonul regulat.de exemplu daca dupa sfarsitul sezonului regulat echipa are 36 de punct dupa injumatatire va avea 18 puncte,iar daca o echipa va avea 31 de puncte dupa injumatatire 15,5 cu rotunjire va avea 16 puncte .deci diferenta de 5 puncte sa redus la 2 puncte cea ce nu mi se pare corect ca o echipa sa piarda 3 punce muncite.

Costel Tudor  •  17 Mai 2018, 10:02

Nu sunt convins ca acest patron este străin de mascarada de la Botoșani !!!

Vezi toate comentariile (35)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase