FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Ilie Stan: "M-au umilit!" Primarul din Mioveni: "N-are caracter!"

Cu Stan pe bancă, Mioveniul a bătut Mediaşul (4-2) şi a pierdut la Pandurii (1-5)
Cu Stan pe bancă, Mioveniul a bătut Mediaşul (4-2) şi a pierdut la Pandurii (1-5)

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 21:26

Ilie Stan i-a părăsit pe galben-verzi după doar două etape, în urma unor episoade incredibile petrecute la clubul argeşean


Ilie Stan şi-a lăsat echipa fără antrenor pe bancă chiar înaintea meciului cu Sportul (2-1). Tehnicianul îşi justifică gestul prin faptul că a fost umilit de conducere în repetate rînduri: "La meciul cu Pandurii a început coşmarul. După eşec, am fost jignit timp de o oră de primarul Ion Georgescu, care voia să merg cu echipa prin oraş, ca să ne înjure lumea! Apoi, preşedintele Tuţală şi-a pus maşina în faţa autocarului ca să nu plecăm în cantonament şi nu a vrut să ne dea bani pentru vitamine şi alimentaţia jucătorilor. M-am simţit umilit, nu puteam continua aşa!".

Primarul Georgescu, care e şi preşedintele de onoare al clubului, îl pune la zid pe antrenor: "Nu are caracter acest individ, a plecat fără ca măcar să spună ce are de gînd! L-am sunat de 15 ori, i-am dat şi mesaje, dar degeaba. E un fapt unic în istoria fotbalului. Cu toţii ne-am simţit penibil. Să vină să clarificăm situaţia, dar cu un asemenea caracter nu mai putem colabora".

"Jucătorii s-au rugat de mine să nu plec, dar nu am mai putut suporta umilinţa. În loc de linişte am primit injurii şi reproşuri"
Ilie Stan, antrenor Mioveni

"E o situaţie penibilă. Stan să facă bine să răspundă la telefon, să rezolvăm problemele! Îşi bate joc de echipă, de suporteri şi de tot staff-ul administrativ!"
Ion Georgescu, primar Mioveni

Stoichiţă e favorit
Primarul Ion Georgescu a declarat că pînă la meciul cu Oţelul, de vineri, echipa va avea un nou "principal". "Avem mai multe ţinte. Pe listă sînt Mihai Stoichiţă, Marian Pană, Ion Marin şi alţii despre care nu pot vorbi. Pot doar să spun că echipa va avea antrenor pînă la meciul din următoarea etapă", a spus oficialul Mioveniului.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
ino.o
ino.o  •  20 Septembrie 2011, 00:18

...sau la meciuri ... in bucuresti si omoara aia intre ei ,vai de cpaul lor ...si ziceti de mioveni ...in mioveni umbli pe strada cu tricou cu dinamo cu steaua cu rapid cu cine vrei si nu iti zice nimeni nimic ..si la meciurile de aici la fel ;)

ino.o
ino.o  •  20 Septembrie 2011, 00:14

Daca nu sunteti din Mioveni ar trebui sa taceti. Eu m-am nascut aici si nu imi convine sa se rada de orasul meu . Bine ca sunteti voi aia manierati si respectuosi si etc . Pai ba ... daca omu te vede ca esti prost si te duci cu figuri si comentezi la toti e logic sa se ia de tine ,dar nu imi spuneti voi mine ca se ia lumea de voi fara sa faceti nimic /:) ...

sundancekid1915
sundancekid1915  •  18 Septembrie 2011, 11:32
Postat de alenb pe 18 Septembrie 2011, 10:07

civilizatia clujului: interlopi, batai in strada si in malluri, cluj= craiova2

Ba eu sunt bucurestean de 3 generatii dar asa cum spune Catalin mai jos acolo in zona sunt numai tzaraniboriti cu mentalitatea din anii 80 '...sa nu calci pe linga discotec tzzaranoiului ca esti in pericol . De fapt tot sudul e la fel cu mici exceptii ...20. 3o km la sud de carpati , muntenii au influenta ardeleana .. Hai ca nu am chef de baliverne !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează