FOTBAL  »  LIGA 1  »  ACŢIUNEA DNA

Mititelu atac dur la Radio GSP la adresa lui Mircea Sandu: "Milogule, nenorocitule, spăgarule, ordinarule, criminalule, ce vină avem noi că sîntem contemporani cu tine?"

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 19:15

Adrian Mititelu a lăudat acţiunea din această dimineaţă, cînd şeful CCA, Vasile Avram, alături de arbitrul Andrei Chivulete şi de Sorin Ţerbea, preşedintele Federaţiei Române de Futsal şi membru al Comitetului Executiv al FRF, au fost chemaţi la sediul DNA.

"Mircea Sandu a reprezentant o soluţie prin 92, acum e depăşit. El este vinovat pentru ce se întămplă în fotbalul românesc. Este un incapabil, e a năşit acest sistem, el stabileşte tot, inclusiv membrii Comitetului Executiv. E un sistem mafiot care conduce fotbalul românesc.

Adrian Mititelu a lăudat acţiunea din această dimineaţă, cînd şeful CCA, Vasile Avram, alături de arbitrul Andrei Chivulete şi de Sorin Ţerbea, preşedintele Federaţiei Române de Futsal şi membru al Comitetului Executiv al FRF, au fost chemaţi la sediul DNA.

" Mircea Sandu a reprezentant o soluţie prin 92, acum e depăşit. El este vinovat pentru ce se întămplă în fotbalul românesc. Este un incapabil, e a năşit acest sistem, el stabileşte tot, inclusiv membrii Comitetului Executiv. E un sistem mafiot care conduce fotbalul românesc.

Este cel mai mare rău al fotbalului românesc, un psihopat, urăşte poporul român! Un nenorocit care dă obiectiv naţionalei în 2016, care manipulează oamenii din Adunarea Generală că le dă o friptură şi o porţie de cîrnaţi. Le dă mese de protocol, acest nenorocit!  Sandu face jaf la drumul mare la FRF! Milogule, nenorocitule, spăgarule, ordinarule, criminalule, ce vină avem noi că sîntem contemporani cu tine?", şi-a început Mititelul atacul la adresa lui Mircea Sandu la Radio GSP.

"Simt că toţi cei care au fost chemaţi la DNA au probleme tot din cauza Universităţii Craiova. Drumul spre DNA este de neoprit pentru ei. Toţi conducătorii îl urăsc pe Mircea Sandu, la fel şi 75 la sută din populaţia României. Cum poţi să stai în fruntea fotbalului românesc dacă toată lumea te urăşte?! Sîntem ultimul fotbal din ţările central-est europene. La ce calităţi avem, trebuia să fim între primele ţări la fotbal. E din cauza managementului lui dezastruos. Stă scuns şi nu spune nimic. Ce vină avem noi, să suferim atît din cauza lui?! Poate face jaf la drumul mare?!", a spus Mititelu la Radio GSP.

CITEŞTE MAI MULTE DETALII AICI!

"E începutul Uraganului Katrina"
"Vreau să-i felicit pe oamenii ăştia de la Anticorupţie. Sînt nişte persoane care doresc ca statul să funcţioneze. Această acţiune este din cauza unor fapte, şi sînt convins că este începutul unei furtuni. Uraganul Katrina, vine încet şi ţine 4 săptămîni. O să vină şi peste ei. Fotbalul din Romania este cel mai murdar din Europa de Est.

Nu ştiu exact de ce este acuzat această unealtă a lui Sandu, Avram, o caricatură, dar sînt convins că prin asta se va ajunge şi la Mircea Sandu. Eu am mai spus asta. Este începutul Uraganului Katrina în fotbalul nostru. Sandu trebuie să ne zică ce se petrece, pentru că el l-a numit pe Avram. Stă în bîrlog şi nu zice nimic. Există un Dumnezeu acolo sus! Nu ştiu pentru ce este chemat, poate să nu fie vinovat, dar nu este un om corect, e un servitor al lui Sandu. Avram este învinuit şi în excluderea echipei mele! Oricum ajungea la DNA", a declarat Adrian Mititelu.

Playtech: Ion Țiriac va da o mega-lovitură în Germania. Așa sigur își va spori mai mult averea


Comentarii (37)
nikonist
nikonist  •  26 Septembrie 2011, 18:10
Postat de ida68 pe 24 Septembrie 2011, 22:39

Bai caine ud! Raionul de butelii este in alta parte. Apropo, stai linistit ca o sa vina si randul vostru.

zapacitule,ai probleme cu logica sau suferi de strabism? uita-te mai bine sa vezi cui apartine comentariul pe care il citezi!

i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  24 Septembrie 2011, 23:55
Postat de bdgeorge pe 24 Septembrie 2011, 20:07

Mititelul cel mai mare praduitor din Romania...nenorocirea asta de animal cand este prins cu cfeva nereguli face intelegeri cu procurorii si da pe cineva in primire,,este si pe statul de plata la SRI...ultima speta umana :INFORMATORII...

Urasc paratorii, dar incep sa cred ca daca am pari (de la "a spune" la politzie) totipe cineva pe care-l vedem calcand legea, cred ca TOTI AM DUCE-O MAI BINE! In tzara asta nu prea se parashte!!!

i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  24 Septembrie 2011, 23:53
Postat de nirocx pe 24 Septembrie 2011, 23:36

sper si eu acelasi lucru. Si mai sper sa facem curatenie si in tara, sa nu ne mai lasam calcati in picioare de nimeni. Sa nu mai acceptam sa fim facuti tigani de nimeni din Europa. Treziti-va.......

Daca nu beam paharul asta de vin, JUR ca nu citam un suporter al echipei securiste. .... DAR.....BRAVO MAI! Vad ca ganditi si voi! Ati renuntat la sintagme d'alea cu "lasati-ne ....." si ati invatat SI VOI ca este un lucru important CUM SUNTEM VAZUTI IN LUME! Nu iesi pe strada in chiloti ...ca rade lumea de tine! D'apai cum sa iesi vericule cu echipe de 2 lei ca e ca si cum ai iesi in chiloti !!! JOS CONDUCEREA !!! De s'ar schimba astia ca antrenorii din L 1, am duce-o un pic mai bine decat acu! CRAIOVA AFILIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează