FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Averea lui Ionuț Negoiță s-a multiplicat după ce a lăsat Dinamo: „Doar așa va mai trăi"

5 milioane de euro ar fi fost canalizate spre Dinamo din paradisuri fiscale » Dezvăluiri din „Pandora Papers”
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/negoita-pandora-papers-dinamo-643723.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link
5 milioane de euro ar fi fost canalizate spre Dinamo din paradisuri fiscale » Dezvăluiri din „Pandora Papers” https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/negoita-pandora-papers-dinamo-643723.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 14:09 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 21:00

Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, este plasat în topul Forbes pe locul 21 al celor mai bogați români. Omul de afaceri a explicat pentru GSP cum se simte în această postură și cum vede revitalizarea clubului „câinilor roșii”.

Ionuț Negoiță, 50 de ani, este în plină ascensiune după ce a părăsit Dinamo în vara lui 2020. Fostul patron al roș-albilor a pasat destinele clubului și în foarte scurt timp a ajuns în topul celor mai bogați români.

De două ori mai mulți bani, cel puțin, față de momentul când a plecat de la Dinamo

Averea i-a crescut impresionant și, conform ultimelor date furnizate de topul Forbes, a ajuns pe locul 21 în clasamentul celor mai înstăriți români. Are o avere estimată la 260 de milioane de euro, conform forbes.ro.

120de milioane de euro era averea estimată a lui Negoiță în 2020, când a lăsat Dinamo

Câți bani le lasă pe masă multimilionarul Ionuț Negoiță celor 4 copii ai lui: „Și am și pretenții!”
INEDIT
Câți bani le lasă pe masă multimilionarul Ionuț Negoiță celor 4 copii ai lui: „Și am și pretenții!”

Omul de afaceri a continuat să se implice în imobiliare, este unul dintre numele puternice în rezidențiale. Totodată, a deschis și o clinică, mai ales că soția sa, Adina, este doctor de profesie.

Businessman-ul are patru copii din cele două mariaje ale sale. Cu Carmen îi are pe Ingrid (23 de ani) și Harold (21 de ani). Cu Adina Negoiță are doi copii, Sara (9 ani) și Lara (6 ani).

De fapt, literele prenumelor celor patru copii ai săi au fost folosite de ex-dinamovist pentru a da numele unui proiect imobiliar de proporții în Capitală, HILS.

2017este anul în care Dinamo a cucerit Cupa Ligii, pe lângă locul 3 din Liga 1, cea mai bună performanță din „era Negoiță” (2013-2020)

Ionuț Negoiță a revenit în imobiliare

Chestionat de GSP.ro pe seama apariției în top Forbes pe locul 21 și a situației sale din prezent, Ionuț Negoiță a declarat: „Sunt în afaceri de 26 de ani, iar în imobiliare de 19. Pe care le-am făcut inclusiv în perioada în care eram patron la Dinamo, doar că ajunsesem să nu mă mai concentrez pe business.

Am revenit în lumea afacerilor în ultimii patru ani, m-am concentrat în domeniul rezidențial. Este unul bun, profitabil, este cerere mare și a funcționat bine.

Am resetat povestea mea personală și rezultatele mi-au dovedit că am făcut bine. Am ajuns unul dintre cei mai mari dezvoltatori de pe piață”.

Prețurile la imobiliare vor crește pe mai departe. Există și cerere, oricum, în România se amortizează costul unui apartament în mai puțini ani decât în Occident
Ionuț Negoiță

Ionuț Negoiță, opinie despre renașterea lui Dinamo: „Să se participe financiar și la decizii, lumea să simtă că face parte din club”

Cât privește o revenire a sa în fotbal, fiind de ceva vreme unul dintre sponsorii de la FC Voluntari, Negoiță a reiterat faptul că nu este interesat să o facă prea curând. Condițiile au rămas aceleași.

„De curând am fost la Real Madrid - Manchester City, eu fiind suporter al lui Real de foarte mult timp. Îmi pare sincer rău de Dinamo, că există riscul retrogradării. Tot sper să nu se întâmple!

Sponsor la fotbal - mai discutăm! Patron - nu! Când va începe construcția stadionului Dinamo, ar putea fi puse bazele reorganizării clubului pe o bază mai la zi. O bază mai serioasă. Cu mai multă lume implicată.

Adică să se participe financiar și la decizii, o societate cu conducere profesionistă, aleasă de participanții la business. Există potențial la Dinamo, dar nu înainte de construcția stadionului.

Dacă va exista o organizare deșteaptă, lumea să simtă că face parte din club, nu doar să conducă unii sau alții, iar fiecare să pună după posibilități, echipa de fotbal va trăi. Oricare dintre cele care sunt Dinamo va funcționa până la urmă!

Important e să existe bani și organizare bună”, a declarat Negoiță pentru GSP.

La Dinamo există istorie, brand, suporteri, dacă va fi și stadion, restul va veni din nou, cu o organizare bună. Mă refer la performanțe. E o chestiune de timp, Dinamo va renaște. Sunt mulți oameni de afaceri dinamoviști care au prosperat și care s-ar implica, dacă ar vedea că au în ce să-și implice banii
Ionuț Negoiță

VIDEO Imobiliare sau fotbal? Ionuț Negoiță a dat răspunsul pe loc: „Acolo mă regăsesc mai mult, e un domeniu mult mai matematic”

Citește și alte știri:

VIDEO Dennis Politic nu știe până când are contract cu Dinamo: „Nu știu, trebuie să mă uit”

EXCLUSIV Îi plătește sau nu Dinamo lui Mircea Rednic cele 4 salarii solicitate? Șefii „câinilor” puși în încurcătură

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
futhienzbang22
futhienzbang22  •  04 Mai 2024, 08:10

și-a plătit restanțele la anaf? de ce este tolerat acest evazionist fiscal? și nu doar el!

creeperno534
creeperno534  •  03 Mai 2024, 22:46

Fara bani murdari la Dinamo!

VardyParty
VardyParty  •  03 Mai 2024, 16:38

Bastenitos, āsta-i āla cu nevasta vedetā in GSP?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează