FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Nicolae Dică, impresionat de Sepsi: „Fac exact ce a făcut Hagi! În cel mult 4 ani vor fi campioana României”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 21:17

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, a rămas impresionat de Sepsi Sf. Gheorghe, echipă care ocupă un neașteptat loc 4 în Liga 1 și are șanse mari să fie prezentă în play-off.

„Văd cum se lucrează acolo. Cei din conducerea clubului, totodeauna când apar la televizor, mă impresionează prin ceea ce spun. Am văzut ceea ce îşi doresc acolo, echipa a crescut de la an la an şi, la cum văd eu, dacă lucrurile vor merge normal, în 3-4 ani de zile cred că va fi campioana României.

Şi când a câştigat Viitorul campionatul, tot aşa l-au câştigat, pentru că au fost organizaţi. Chiar îmi aduc aminte că atunci când eram jucător la Viitorul, în discuţiile pe care le-am avut cu domnul Hagi, spunea că într-o perioadă de 4-5 ani va lua campionatul. Şi s-a întâmplat”, a spus Dică la TV Telekom Sport.

Citește și:

Nicolae Dică, surprins de transferul lui Adrian Stoian: „Nu mă gândeam că va veni la Steaua” + ce spune de interesul pentru Iulian Cristea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  18 Ianuarie 2019, 11:34

Dicane, echipa nu se face numai cu bani ci si cu stiinta unui antrenor. Plus o conducere chibzuita. De acord.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează