FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, surprins de transferul lui Adrian Stoian: „Nu mă gândeam că va veni la Steaua” + ce spune de interesul pentru Iulian Cristea

Nicolae Dică pe vremea când era antrenor la FCSB
Nicolae Dică pe vremea când era antrenor la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 18:25

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, susține că și el s-a gândit în trecut la Adrian Stoian, dar nu i-a trecut niciodată prin cap că acesta chiar se va transfera la FCSB.

„Chiar am avut o discuție despre Stoian, dar nu acum, ci atunci când a fost la națională. Nu mă gândeam că va veni la Steaua. Vorbeam la superlativ despre el. E un pas înainte pentru el venirea la o echipă care joacă în cupele europene și se bate la campionat. Să nu uităm că el juca în Serie B”, a declarat Dică la TV Telekom Sport.

”Cristea e mijlocaș, nu fundaș”

Nicolae Dică a vorbit și despre motivul pentru care roș-albaștrii încă n-au transferat un fundaș central: „Cred că cei de acum gândesc așa cum o făceam și eu, adică să aducă un fundaș care să fie peste Planic și Bălașa.

Pașcanu a fost doar o variantă despre care am discutat. Doar m-am interesat de el. Eu nu l-am văzut la seniori. Din punctul meu de vedere, Iulian Cristea e mijlocaș central. El în ultimele luni a jucat fundaș și a făcut-o bine la Mediaș”. 

Citește și:

Federico Piovaccari din nou la FCSB? Până se hotărăște Fortes, Gigi Becali s-ar fi reorientat deja

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close