FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

OFICIAL Mihai Costea a fost dat afară de la FC Voluntari. I-au venit de hac pariurile?

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2015 16:32

FC Voluntari a anunțat oficial că s-a despărțit de atacantul Mihai Costea, jucător adus în vară.

Fotbalistul, care a jucat 10 meciuri la formația ilfoveană, a ajuns la un acord cu cei din conducere și s-au despărțit pe cale amiabilă, scrie site-ul echipei.

Atacantul de 27 de ani se află în mijlocul unui scandal, fiind surprins de jurnaliștii de la Libertatea jucînd la o casă de pariuri offline

"L-am întrebat pe Mihai și mi-a zis că e vorba de niște poze mai vechi, de doi ani", a zis Mulțescu pentru sursa citată. "Nilă" a negat acest lucru și s-a rezumat să spună atît: "Nu există așa ceva! Nu mă luați pe mine cu așa ceva". Casa de pariuri la care fusese surprins fotbalistul era deschisă de curînd însă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
alternativa.fc
alternativa.fc  •  17 Decembrie 2015, 22:42

a fost sa ia cheia de la chelnerita ca a plecat dimineata la antrenament a uitat cheia acasa. pe costea al mic il vedeam noul ibrahimovic dar s-a pierdut cu crudu. frateso era mai bun ca marica si merita sa fie la euro 2008, desi marica juca in germania si costea la craiova. nu au avut impresari ca plecau ei, altii nu au facut jumate din ce au facut ei si au plecat

alternativa.fc
alternativa.fc  •  17 Decembrie 2015, 22:35

are contract semnat pleaca la iliesta in irak, sau in rusia, n-au cum sa-l suspende acolo

laurkro
laurkro  •  17 Decembrie 2015, 18:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează