FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC ARGEŞ - DINAMO, 10 IUNIE, ORA 20:00

Vasile Turcu: "Bani la Dinamo? Nu am băgat nimic, am adus de acasă nasturi!" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2009 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu se arată încrezător în şansele lui Răzvan Lucescu de a reuşi la echipa naţională şi comentează situaţia existentă în Ştefan cel Mare.

"Răzvan e un antrenor bun, se potriveşte ca o mănuşă pe nevoile echipei naţionale. Chiar dacă e tînăr, a demonstrat că se pot pune baze în el, a realizat performanţe importante la două echipe şi nu se poate invoca lipsa de experienţă.

Şi Dan Petrescu la Urziceni, şi Lucescu la Braşov au făcut adevărate minuni. Eu nu ştiu ce se va întîmpla, dacă va fi aşa sau nu şi la Dinamo, dar vreau ca şi noi să avem un proiect. Altfel, le voi strînge mîna celorlalţi acţionari şi voi pleca! Eu să aduc bani? Nu! Am adus de acasă nasturi la club!", a spus Turcu la sportro.

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (12)
denysz
denysz  •  06 Iunie 2009, 21:33
Postat de corneliu90 pe 05 Iunie 2009, 18:09

Cine Suntem ? Miau Miau Miau !

Ce haios esti...mai bine mergi si bee bee bee la tine la stana unde iti este locul

denysz
denysz  •  06 Iunie 2009, 21:32

Eu sincer tind sa cred ca banii pe care i-au bagat la Dinamo vin de la pariuri...au pariat cu totii pe Dinamo 2 ca vor obtine performante greu de egalat...sa pierzi cu 7-0....castigi 6-1....pierzi meciul dupa ce conduci pana in minutul 87...chestii deastea....alfel nu imi dau seama de unde au bagat atatia bani la Dinamo

 •  05 Iunie 2009, 20:32

Si pt restu de comentatori....am spuso si o mai spun odata ..cei care nu aveti treaba cu acest club fiti draguti despre dinamo..mergeti fratilor si bucurativa in pace...noi de bine de rau mergem undeva ..aveti si voi grija sa ajungeti pe acolo...sanatate si virtute

Vezi toate comentariile (12)
Comentează