FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vine şi Grozav » Nepotul lui Cornel Ţălnar va veni la Dinamo sub formă de împrumut

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 februarie 2011 20:20

Dinamo a făcut o ofertă scrisă către Standard Liege pentru nepotul lui Cornel Ţălnar, belgienii urmînd să accepte azi propunerea de împrumut pînă în vară

Încă un transfer se va perfecta zilele acestea în Ştefan cel Mare. Gheorghe Grozav, jucătorul lui Standard Liege, urmează să vină la Dinamo sub formă de împrumut pînă în vară, cu opţiune de transfer definitiv pentru o sumă ce nu va depăşi 200.000 de euro.

În vîrstă de 20 de ani, Grozav este nepotul lui Cornel Ţălnar, cel care l-a şi propus "cîinilor", şi nu prea prinde echipa la Standard, unde are doar 15 prezenţe, majoritatea din postura de rezervă, într-un an de zile. Roş-albii au făcut o ofertă oficială în acest sens, iar belgienii trebuie să răspundă azi solicitării, iar semnele dinspre Liege sînt pozitive. Grozav, care poate juca atît ca mijlocaş, cît şi ca atacant, va fi o soluţie pentru linia mediană.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
red77
red77  •  18 Februarie 2011, 06:47

ai dreptate mah strambule. l-a luat steaua pe burdujan care in 2 ani a marcat 4 goluri si pe dica . asta in vreo 5 ani are 3 goluri. dupa ce ca esti tantalau mai umpli si poteca.

ramtzy17
ramtzy17  •  18 Februarie 2011, 02:37

decat Tucudean, mai degraba Grozav.. mare ratangiu Tucudean.

alingeorgian
alingeorgian  •  18 Februarie 2011, 01:16

Sa vina! Avem nevoie de suflu proaspat in atac, fara figuri, tineri si muncitori!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează