FOTBAL  »  NATIONALA  »  RENTĂ

Mircea Sandu, un nou război cu FRF! Burleanu spera să scape de renta viageră a fostului șef al FRF

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 12:53

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a anunțat actuala conducere a FRF că nu acceptă desfiinţarea contractului de rentă viageră ca preşedinte de onoare în condiţiile impuse şi solicită respectarea integrală a înţelegerii, anunță Mediafax. 

Sursa citată anunță că, la 11 august 2014, Mircea Sandu a înaintat FRF o ofertă de denunţare unilaterală a contractului, primind ulterior din partea conducerii federaţiei o notificare de "desfiinţare" a înţelegerii "cu anumite condiţii", prin încheierea unui act adiţional, care urma să fie legalizat la notariat.

Avînd în vedere faptul că noua conducere a FRF nu a acceptat oferta lui Sandu de încetare a contractului, acesta a comunicat federaţiei că retractează intenţia de denunţare unilaterală.

Totodată, Mircea Sandu somează FRF "să procedeze la executarea integrală a contractului aflat în vigoare, cu efectuarea tuturor prestaţiilor datorate începînd cu data de 12 august 2014, de la care nu s-a mai realizat plata rentei". În caz contrar, fostul preşedinte al FRF îşi rezervă dreptul de a solicita drepturile în instanţă, cu dobînda legală de întîrziere şi cu costurile procedurii.

Notificarea transmisă de Mircea Sandu FRF la 11 noiembrie 2015 va fi dezbătută în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF de luni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  21 Decembrie 2015, 14:59

O tara in care cersetoria e litera de lege. Numai ajutoare sociale si rente viagere, o bataie de joc la adresa populatiei muncitoare. In tara aste cei cere muncesc sunt niste fraieri!

alternativa.fc
alternativa.fc  •  21 Decembrie 2015, 14:47

ingurii care merita ceva in plus la pensie sunt fotbalistii care au facut ceva pentru romania, proportional cu performantele lor, incepand cu Duckadam chiar daca pt steaua , apoi Hagi steaua si romania, popescu romania, balint steaua romania, lacatus steaua romania, raducioiu romania, munteanu romania ilie dumitrescu romania, balaci craiova romania, geolgau craiova romania, boloni steaua,camataru craiova romania,sabau romania etc etc dar nu sandu care nu a facut mare lucru ca fotbalist ar fi pe ultumul loc in urma celor mentionati si a multora, cu o suma modica in plus la pensie si asta pentru mondialul din 1970 si pentru campania de calificare daca a participat cu lucescu, dar nu au facut cine stie ce acolo, altfel daca nu fost nici acolo nu merita nimic nici 10 euro in plus de la federatie.

alternativa.fc
alternativa.fc  •  21 Decembrie 2015, 14:43

ca o comparatie, Neagu primeste prima de la federatia de handbal pentru mondialul din luna asta, cat ar fi trebuit sa primeaca sandu pentru aceeasi luna stand. e ceva ireal,////nu s-a retras Regele Arabiei Saudite ci un simplu angajat al federatiei nationale de fotbal. nu este societate privata este a Romaniei, in America si banca nationala este privata asta nu inseamna ca are un patron

Vezi toate comentariile (3)
Comentează