FOTBAL  »  NATIONALA  »  RONALDO SE RETRAGE CU ROMÂNIA

N-a vrut cu noi! » Ronaldo îşi pregătea retragerea cu Olanda

Ronaldo, 34 de ani, a marcat 62 de goluri în 97 de meciuri la
Ronaldo, 34 de ani, a marcat 62 de goluri în 97 de meciuri la "naţionala" Braziliei Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 09:30

Internaţionalii brazilieni n-au acceptat ca "Grăsuţul" să joace în testul contra batavilor, considerat foarte important. Şi atunci, a rămas amicalul cu "tricolorii", pe 7 iunie.


Mai întîi, Ronaldo ar fi dorit o retragere specială de la "naţională", la Rio, pe 7 iunie, împotriva campioanei mondiale Spania. Dar ibericii au refuzat.

Apoi, potrivit cotidianului Folha, "Fenomenul" le-a cerut oficialilor federaţiei să-şi ia adio de la Selecao şi de la publicul brazilian în amicalul cu Olanda: pe 4 iunie, la Goiania.

Numai că, în acel moment, s-au opus jucătorii. Internaţionalii, în frunte cu Lucio, Robinho, Maicon şi Julio Cesar, "n-au vrut ca Ronaldo să se retragă într-un meci atît de important, contra olandezilor, o revanşă după eşecul de la ultimul Mondial".

Şi, cum nu mai era decît o variantă înainte de Copa America, Ronnie a acceptat în cele din urmă să joace ultima sa partidă (45 de minute) în tricoul auriverde cu "tricolorii". Pe 7 iunie, la Sao Paulo, dar nu pe monumentalul Morumbi, 67.000 de locuri, ci pe Pacaembu, arena de 37.000 de locuri a lui Corinthians. Ultima echipă a "Grăsuţului".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
yo_manu93
yo_manu93  •  04 Martie 2011, 18:58

Mda, am citit comentariile voastre si sunt dezamagit de tot ce am citit. Vorbiti de Romania de parca ar fi ultimul nostru dusman. Pai daca voi, care sunteti romani, va bateti joc de propria tara, ce sa mai astepti de la cei de afara? Trebuie sa fim mandri de nationala noastra, cu toate relele ei. De ce nu sunteti alaturi de Romania si la greu, nu numai la bine? Nationala are nevoie de noi, si noi avem nevoie de nationala. Haideti sa facem un efort si sa il sustinem pe Razvan pana la capat

ciocaneanu
ciocaneanu  •  04 Martie 2011, 17:49

Ca s-a pus problema ca Ron sa se retraga intr-un meci cu RO, ma cam indoiesc! Initial a vrut sa joace impotriva Spaniei, dar ibericii au refuzat! Ce alternativa ar mai exista pe plan european daca spaniolii, campionii mondiali, nu doresc sa dispute meciul? Roooomania, tata tatatata! Ca si cum Pavarotti ar fi dat concertul de adio in clubul arhitecturii!

adicristea
adicristea  •  04 Martie 2011, 11:06

Deci Brazilia joaca doua meciuri pe 7 iunie conform articolului de mai sus, unul cu Spania si unul cu Romania?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează