GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » Blatul Steaua - Dinamo dezvăluit în direct, un star de la Chelsea e acuzat de viol + surpriză la Rapid: ce se întâmplă cu Daniel Pancu

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 22:32

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Daniel Pancu, noul președinte al Rapidului

Daniel Pancu, 42 de ani, urmează să fie numit noul președinte al Rapidului, după ce s-a înțeles cu Victor Angelescu, acționarul majoritar al clubului, să rămână alături de giuleșteni.

Înlocuit cu Dan Alexa pe banca „vișiniilor” la începutul lui martie, Pancu a rămas în continuare sub contract cu Rapid. Angelescu a reușit să-l convingă duminică seara să preia funcția de președinte. Discuțiile s-ar fi întins pe mai bine de o săptămână, Pancu ezitând să accepte oferta conducerii. Decisive ar fi fost mesajele primite de la fanii Rapidului - mai multe detalii, AICI.

2. Adrian Porumboiu acuză un celebru Steaua - Dinamo: „Blat ordinar”

Adrian Porumboiu a vorbit la GSP LIVE despre meciul dintre Steaua – Dinamo, 3-1, din 10 mai 1997. Partida a rămas în istorie pentru momentul în care fanii „câinilor” au dat foc peluzei de pe Stadionul Ghencea, dar fostul arbitru spune că a fost blat.

Înaintea acelui meci, aproximativ 2.000 de fani ai lui Dinamo au dat foc peluzei stadionului, iar 792 de scaune au ars în peluza de sub tabela de marcaj, fiind nevoie de intervenția a forțelor de ordine. Pe teren, jucătorii Stelei s-au răzbunat și s-au impus fără emoții - mai multe detalii, AICI.

3. Callum Hudson-Odoi, starul lui Chelsea, acuzat de viol

Callum Hudson-Odoi, fotbalistul lui Chelsea, a fost ridicat în cătușe de polițiști, la ora 04:00 dimineața. A fost eliberat pe cațiune câteva ore mai târziu sub acuzația de viol, scrie presa britanică. Oamenii legii au intervenit rapid după ce o femeie a cerut ajutor. 

Jucătorul, primul infectat cu coronavirus în fotbalul insular, pe 13 martie, a invitat o tânără, fotomodel, pe care o cunoscuse pe rețelelor de socializare. Iar ea s-a dus, însă mai târziu a sunat la salvare și la poliție chiar de la apartamentul acestuia, cerând ajutor după ce întâlnirea degenerase într-o ceartă urâtă - mai multe detalii, AICI.

4. Fără campioane în handbal

Handbalul românesc nu va avea campioane în acest sezon. Azi s-a votat în Consiliul de Administrație să nu se dea titlul de campioană nici la masculin, nici la feminin.

După votul celor 16 membri din Consiliul de Administrație s-a stabilit că nu se vor acorda titluri de campioană nici în Liga Zimbrilor, nici în Liga Florilor, acolo unde CSM București și SCM Râmnicu-Vâlcea se aflau într-o luptă teribilă - mai multe detalii, AICI.

5. Ionel Ganea, replică pentru Sergiu Radu

Ionel Ganea (46 de ani) a reacționat furibund în urma dezvăluirilor făcute săptămâna trecută de Sergiu Radu la GSP Live. Cel poreclit „Schijă” dezvăluise un presupus conflict avut de Ganea cu antrenorul Felix Magath. 

„Am auzit că a vorbit Sergiu Radu ăla de mine. Eu nu înțeleg de unde vorbește Sergiu Radu de mine, că nici nu mă cunoaște. El nici nu știu unde era atunci. Cred că era la «FC Scuipă-n Dunăre». Vă dați seama câți ani sunt de atunci și s-a găsit să vorbească «biscuite ăla-n dungă» de mine” - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Deținătorul drepturilor TV, scrisoare de AMENINȚARE pentru cluburile din Liga 1! Dată limită impusă pentru restart + daune uriașe dacă play-out-ul e anulat

Lovitură neașteptată pentru Simona Halep! Statul român vrea s-o execute silit

„Cutremur” la CSM București: Vlad Enăchescu și-a dat demisia după ședința FRH: „Am asistat la un episod jalnic și incalificabil”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează