GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » Ionuț Negoiță a ieșit la atac, povestea stelistului vândut nemților de către comuniști + Marius Șumudică: „Mă arunc de la etajul 10 dacă mă anunță asta”

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Haos la Antwerp după plecarea lui Ladislau Boloni

Mbokani e al doilea fotbalist care vrea să renunțe la Antwerp, după ce clubul flamand a anunțat plecarea lui Ladislau Boloni: „Cred că e un om extraordinar și un tehnician de top. Și nu s-a procedat corect cu el”.

Vestea plecării antrenorului i-a convins pe liderii vestiarului. Și ei vor să se despartă de club. Sinan Bolat a fost primul - mai multe detalii, AICI.

2. Marius Șumudică nu ia în calcul amânarea campionatului

Campionatul din Turcia ar trebui să se reia pe 12 iunie. Echipa lui Șumudică, Gaziantep, a început deja pregătirile în lipsa antrenorului, în grupuri de câte 6 jucători, românul urmând să preia conducerea ședintelor de pregătire odată ce iese din carantină.

Întrebat despre o posibilă schimbare de plan cu privire la reluarea campionatului, Șumudică a răspuns: „Dacă mă anunță în a 14-a zi că nu se mai joacă, mă arunc de la etajul 10! Nu am grilaj aici, mă urc pe calorifer. Sper totuși să mă opresc pe la primele etaje, în copaci” - mai multe detalii, AICI.

3. Ionuț Negoiță a ieșit la atac

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO despre tratativele pentru vânzarea clubului și a reacționat vehement după ce avocatul Toni Curea a spus că grupul de investiții din Spania, condus de Herminio Menendez, i-a dat termen până luni pentru a accepta oferta și că virează 10 milioane de euro în 30 de zile.

Negoiță l-a criticat pe Ioan Andone, cerându-i să garanteze el pentru spanioli, și a dat detalii de la negocierile cu fondul de investiții, făcând acuzații dure. Fostul antrenor a spus recent că ibericii au acceptat toate condițiile lui Negoiță - mai multe detalii, AICI.

4. Povestea stelistului vândut nemților de către comuniști

  • GSP.RO publică în premieră online povestea stelistului Hansi Schimdt, vândut nemților de comuniști. Textul a apărut inițial doar în varianta printată a Gazetei Sporturilor, în mai 2014. 

Hansi Schmidt a câştigat cu Steaua un titlu național la handbal, iar la 21 de ani a decis să evadeze din cantonamentul „naţionalei" de tineret. Statul român l-a condamnat la 10 ani de puşcărie, dar nemţii au plătit pentru libertatea sa şi a familiei sale - mai multe detalii, AICI.

5. Basarab Panduru, propunere pentru echipele din Liga 1

Fostul internațional Basarab Panduru (49 de ani) le-a atras atenția echipelor din România în legătură cu Ladislau Boloni (67), antrenor liber de contract după despărțirea de Antwerp.

Panduru consideră că formațiile din Liga 1 ar da lovitura în cazul în care l-ar convinge pe Boloni să revină în România - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Gică Popescu, atac la adresa rivalilor înainte de restartul Ligii 1: „Am fost singurul preocupat de situație! M-am săturat să am atâtea opinii”

Serena Williams dezvăluie cum a fost „agățată” de soțul ei: „I-am spus să plece. Răspunsul lui mi s-a părut hot”

S-au urnit mai greu: două gafe majore în Union Berlin - Bayern Munchen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
firaldo
firaldo  •  18 Mai 2020, 15:22

Mitica Dragomir a spus ca a avut Covid prin octombrie,chinezii cauta ca fraierii pacientul zero si el este in Romania,ce stiu ei,asa si Sumudica,a declarat ca a avut covid prin decembrie...fraieri chinezii astia...nu stiu unde sa caute primii infectati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează