GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » FCSB renunță la 2 jucători importanți, Mircea Lucescu, „împachetat” de Victor Pițurcă + ce se întâmplă dacă un jucător din Liga 1 are COVID-19

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Spaniolii dezvăluie actele de la tratativele cu Negoiță

Ibericii produc documente prin care arată că se angajează să vireze 10 milioane de euro în 30 de zile în contul „câinilor” și își asumă o penalitate de 500.000 de euro în cazul în care nu respectă înțelegerea. Curea arată cu degetul spre reprezentanții suporterilor, care „mint când flutură informații false despre Menendez și despre Fond”.

Telenovela vânzării lui Dinamo continuă, chiar dacă dialogul a intrat momentan într-o fundătură. Prin asociatul lui Herminio Menendez, Toni Curea, omul care gestionează tratativele pentru achiziționarea roș-albilor, ibericii au pus la dispoziție documente din negociere pentru a indica propunerile concrete asumate în discuțiile cu patronul Ionuț Negoiță - mai multe detalii, AICI.

2. Gigi Becali e de acord să vândă doi fotbaliști la o adversară din Liga 1

Gigi Becali poate obține 800.000 de euro din transferurile lui Harlem Gnohere (32 de ani) și Ovidiu Horșia (19 ani) la Poli Iași

„Pentru Gnohere am ofertă, l-a cerut Rednic că vrea să îl ia, am zis că vreau 500.000 pe el.. Bine, nu am ofertă, a întrebat Rednic cât vreau pe el. Şi eu am zis că 500 de mii. Şi pe Horşia 300 de mii, tot de la Iaşi”, a declarat Gigi Becali - mai multe detalii, AICI.

3. Victor Pițurcă îi răspunde lui Mircea Lucescu

Victor Pițurcă a reacționat la interviul maraton oferit de Il Luce săptămâna trecută, în care acesta se plângea că rivalitatea din a doua jumătate a anilor '80 a fost influențată de protecția pe care Steaua o avea datorită familiei Ceaușescu.

„Totuși, nu se poate să vorbească doar Lucescu, mai ales atunci când zice lucruri urâte despre Steaua, iar noi să nu zicem nimic. Problema lui a fost invidia. Ce a reușit Steaua și el nu. Asta îl va roade toată viața lui!” - mai multe detalii, AICI.

4. Mircea Rednic aduce la Poli Iași un rapidist

Ex-giuleșteanul Marian Rada (60 de ani) a fost cooptat de antrenorul lui Poli Iași, Mircea Rednic (58), în staff. El va lucra ca secund.

Modul de lucru în această perioadă l-a determinat pe antrenorul Politehnicii, Mircea Rednic, să-și mai caute un asistent. Varianta la care tehnicianul s-a oprit este Marian Rada - mai multe detalii, AICI.

5. Lege nouă în Liga 1: ești pozitiv, pierzi la „masa verde”

În protocolul de reluare a campionatului din Liga 1 se pregătește introducerea unui punct care spune că echipa care nu va putea disputa un meci din cauză că are jucători infectați cu coronavirus va pierde cu 0-3 - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Harlem Gnohere! A pus ochii pe un fost dinamovist

Anunțul momentului la Dinamo » Ionel Dănciulescu a recunoscut în direct: „S-a rezolvat problema, jucătorii au semnat”

LPF, mesaj către FRF » Două dileme la care cluburile vor URGENT un răspuns înainte de restartul Ligii 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează