GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Academica Clinceni - FCSB » Pontul tipsterilor GSP pentru confruntarea dintre prezent și „garda veche” a roș-albaștrilor

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2020 12:00 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 14:22

Academica Clinceni - FCSB este partida care închide etapa a 7-a din Liga 1. Partida va începe la ora 21:00 și va fi una specială pentru FCSB, formație care va avea ca adversari mai mulți foști jucători ai roș-albaștrilor ajunși acum sub comanda lui Ilie Poenaru, la Clinceni.

Florin Gardoș, Cristi Tănase, Paul Pârvulescu și Raul Rusescu sunt foștii jucători de la FCSB care acum joacă la Academica Clinceni. Totuși, doar Gardoș are șanse importante de a fi titular în meciul cu roș-albaștrii. Academica a investit serios pentru a întări echipa, dar pare că încă mai are nevoie de timp pentru a arăta și mai bine. Clinceniul are șapte puncte după primele șase jocuri și e neînvinsă în ultimele cinci meciuri din Liga 1.

FCSB merge la Clinceni cu moral bun, după succesul din derby-ul cu Dinamo, scor 3-2, și caută victoria pentru a ține pasul cu Craiova și CFR Cluj. Echipa lui Toni Petrea e pe poziția a 3-a, cu 12 puncte adunate în primele șase jocuri de campionat.

În sezonul trecut, FCSB a câștigat cu 3-0 pe terenul celor de la Clinceni, dar s-a împiedicat inexplicabil pe Arena Națională, acolo unde meciul s-a terminat 0-0.

FCSB are cel mai bun atac din Liga 1, cu 15 goluri marcate, dar roș-albaștrii vor întâlni una dintre cele mai bune defensive din campionat. ”Fortăreața” gândită de Poenaru a primit doar patru goluri în șase meciuri, cu un gol mai mult decât au încasat CFR și Craiova.

PONT: Victorie FCSB și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,90 la Superbet

Citește mai multe știri despre Liga I:

Academica Clinceni - FCSB, etapa #7 din Liga 1, liveTEXT de la 21:00 » Cum arată echipa probabilă a lui Toni Petrea

EXCLUSIV // VIDEO Situație incredibilă la un club din Liga 1! Antrenorul, nevoit să ude terenul cu furtunul: „M-am milogit de conducere să monteze aspersoare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează