GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva: Oltenii vor concert și la Severin! O cotă curajoasă pentru un duel aprig în Conference

Articol de - Publicat joi, 18 august 2022 00:05 / Actualizat joi, 18 august 2022 07:51

CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva se joacă azi, de la 20:30, în prima manșă din playoff-ul Conference League. Confruntarea va avea loc pe Stadionul Municipal din Turnu Severin, asta după ce arena ”Ion Oblemenco” e blocată cu un festival de muzică.

Venirea lui Mirel Rădoi a ridicat din nou așteptările la Craiova. Fostul selecționer i-a calificat în playoff pe olteni, după un 3-0 entuziasmant în returul cu Zorya, iar apoi a legat un succes și în campionat. Acum, chiar dacă au fost exilați la Severin, fanii Craiovei vor o nouă seară mare în Europa pentru trupa lor.

Israelienii încă n-au început campionatul, iar Hapoel Beer Sheva are doar 5 meciuri oficiale: toate victorii! Una în Supercupa Israelului, contra lui Maccabi Haifa, și alte 4 succese în cele 2 tururi din Conference: cu Minsk și Lugano.

Așadar, la acest capitol, Craiova e echipa care ar trebui să aibă un ritm mult mai bun de competiție. Cu cinci meciuri scurse în competiția internă și cu alte 4 meciuri parcurse în Conference League, trupa antrenată acum de Mirel Rădoi poate trece acest aspect în zona de lucruri pozitive.

Chiar dacă Mirel Rădoi le-a făcut o reclamă puternică adversarilor de azi, casele de pariuri au altă opinie! Cotele pentru meciul de la Severin o poziționează pe Craiova în partea favoritei. Între 2,05 și 2,30 sunt cotele primite de olteni pentru un succes, în timp ce israelienii sunt cotați între 3,20 și 3,30 pentru a se impune în deplasare. Remiza primește cote în jur de 3,30.

Ce pariem la CSU Craiova - Hapoel Beer Sheva:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 2,10 la Superbet
FCSB - Viking: Du-i, Dică! Du-i în grupe! Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel spectaculos în Conference League
PONTURI PARIURI
FCSB - Viking: Du-i, Dică! Du-i în grupe! Trei PONTURI cu cote mari pentru un duel spectaculos în Conference League

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează