Nu împlinise 73 de ani. S-a născut la Craiova în anul 1938, iar la sfîrşitul anului trecut a fost diagnosticat cu o boală cruntă, cancer la colon, şi a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. De atunci, a stat numai la pat, iar în ultimile luni starea sănătăţii s-a înrăutăţit şi n-a mai putut vorbi. Ultima dată când a discutat cu un ziarist la telefon, în luna ianuarie, i-a spus: "Nu pot să spun că sînt mai bine.  Asta e. Să vedem cît mi-o fi aţa, pentru că sîntem toţi datori cu o moarte în faţa lui Dumnezeu. Dar, te rog, să nu scrii asta, încă”.

Bebe Barbu a jucat fotbal la Piteşti din anul 1959 până în 1974. A fost căpitanul Argeşului şi al echipei naţionale. A rămas în amintirea tuturor prologul meciului amical România – Anglia (0-0) disputat în 1968, cînd făcea schimb de fanioane cu Bobby Moore. Ambii erau căpitan de echipă naţională.

A cîştigat în 1972 primul titlu de campion cu F.C. Argeş alături de Dobrin, Prepurgel, Vlad, Olteanu, Vasile Stan, Jercan, Ciolan, Marian Popescu, Ivan şi alţii. După doi ani de la marele succes,  Barbu s-a retras ca jucător la 36 de ani şi a fost numit preşedinte la F.C. Argeş, cîştigînd în 1979 al doilea titlu de campion cu echipa din Trivale.

Dumnezeu să îl ierte!Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea