GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Tragedie cumplită în Canada! 14 hocheiști au murit după ce autocarul unei echipe de juniori a avut un accident

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 12:38

Autocarul echipei de juniori de la Humboldt Broncos, care avea 28 de pasageri, a avut vineri un accident teribil, iar 14 hocheiști canadiei au murit.

Potrivit presei din SUA, care citează polția canadiană, copiii aveau vârste între 16 și 21 de ani, iar în acest moment sunt cel puțin 14 morți și mai mulți răniți, dintre care trei sunt în stare gravă.

 

Poliția face cercetări pentru a vedea care este cauza accidentului petrecut pe autostradă, în orașul Tisdale, din provincia Saskatchewan, în jurul orei 17:00, ora locală. Meciul dintre Humboldt Broncos și Nipawim Hawks a fost anulat.

"Suntem devastați de pierderea suferită. Organizația noastră nu va mai fi niciodată la fel", a spus Kevin Garinger, președintele celor de Humboldt Broncos.

"Nu îmi pot imagina prin ce trec părinții. Inima mea este alături de toți cei care sunt afectați de această teribilă tragedie"Justin Trudeau, primul ministru al Canadei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează