CAMPIONATE  ·  BARCELONA

Eric Abidal, eroul prezentării Barcelonei pentru noul sezon: "Lupta sa e forţa Barcei!"

Articol de — Miercuri, 22 August 2012, 00:00

Tito Vilanova, urmaşul lui Guardiola, i-a mulţumit francezului pentru exemplul extraordinar oferit Catalunyei şi lumii întregi după transplantul de ficat din 10 aprilie


Apariţia lui Eric Abidal printre jucătorii blaugrana a entuziasmat 55.000 de fani, care l-au aplaudat în picioare pe eroul lor francez la prezentarea de pe Camp Nou.

Noul antrenor al catalanilor, Tito Vilanova, s-a îndreptat cu microfonul spre apărătorul în vîrstă de 32 de ani. "Sînt încîntat şi fericit că eşti alături de noi. Lupta ta e forţa noastră. Puterea de a ieşi învingător din orice confruntare ne lipseşte. Te aşteptăm, avem nevoie de tine", i-a transmis Vilanova, generînd un alt val de bucurie în tribune.

Supus unui transplant de ficat pe 10 aprilie, Abidal încă speră să sprinteze pe banda stîngă a ofensivei Barcelonei. Chiar dacă majoritatea medicilor nu mai cred într-un miracol.

10 a fost nivelul de aplauze (maxim) înregistrat de aplaudimetru la prezentarea lui Abidal

133 de zile au trecut de cînd Eric Abidal a fost supus unui transplant de ficat la BarcelonaCu 40 de cazuri COVID la personal, managerul Spitalului Universitar spune că ”șefii de secție nu se înțeleg unii cu alții” și a decis ”imixtiune militară”

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:30 Raliuri, Reluare

Raliul din Dakar

Eurosport
15:00 Ciclism, Reluare

Curse din Italia

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Real Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1