INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Fostul agent al lui Mauro Icardi o acuză pe Wanda Nara: „L-a făcut să piardă simțul realității”

Mauro Icardi și Wanda Nara // FOTO: Reuters
Mauro Icardi și Wanda Nara // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 14:52

După ce Mauro Icardi, 25 de ani, a rămas zilele trecute fără banderola de căpitan, fostul agent al atacantului argentinian, Abian Morano, a pus tunurile pe Wanda Nara, soția și impresara fotbalistului.

"Nu mă surprinde ce s-a întâmplat. Această relaţie l-a făcut să piardă simţul realităţii şi controlul carierei. Wanda nu este agentul său. Mauro va fi mai bun când va ieşi în evidenţă pentru ceea ce face pe teren, nu pentru atenţia pe care o primeşte datorită Wandei. Acum este supraponderal, iar viitorul său este condiţionat", a declarat Morano pentru Marca.

Mauro Icardi (26 de ani) a fost transferat de Inter Milano în 2013 de la Sampdoria pentru suma de 13 milioane de euro. Contractul acestuia cu formația milaneză urmează să expire în 2021.

Din cauza scandalului iscat de declarațiile soției, golgeterul lui Inter n-a făcut parte din lot în ultimele două partide, cu Rapid Viena (1-0 în Europa League) și cu Sampdoria (2-1 în Serie A). 

Citește și: Scandal uriaș în Serie A: idolul interist Mauro Icardi a rămas fără banderolă din cauza soției! Declarația de la care a pornit totul

122 de goluria marcat Icardi în tricoul lui Inter

Vezi și: Juventus confirmă interesul pentru Icardi » Când s-ar putea perfecta mutarea-șoc din Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează