INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

Şoc în Cupa Ligii Angliei! » Manchester United a fost eliminată în sferturi de "lanterna roşie" din Premier League!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2010 00:00

Manchester United a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei. Liderul din Premier League a suferit o înfrîngere dureroasă în faţa celor de la West Ham United, fiind învins cu 4-0.

West Ham United, aflată pe ultimul loc în Premier League, s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei după un meci incredibil la finalul căruia elevii lui Avram Grant s-a impus cu 4-0, chiar pe teren propriu.

Deşi condiţiile meteo nu au fost foarte bune, ningînd pe toată durata partidei, cei de la West Ham au reuşit unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani. Golurile au fost înscrise de Jonathan Spector şi Carlton Cole, ambii trecîndu-şi în cont cîte o dublă.

În cel de-al doilea sfert de finală, Arsenal Londra a trecut de Wigan, scor 2-0, graţie reuşitelor lui Alcaraz, autogol şi Bendtner.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
manutd
manutd  •  01 Decembrie 2010, 23:05

United a jucat cu echipa a doua, singurii experimentati fiind Giggs si Fletcher... in rest numai pusti. Pacat ca au pierdut un trofeu pe care il puteau lua cu usurinta daca vroiau.

matei_mitrea
matei_mitrea  •  01 Decembrie 2010, 17:30

MU a jucat cu 3-4 jucatori noi , iar in minutu 15 ,dak nu ma insel ,la 0-0 a avut o bara care putea decide meciul. Si lui West Ham i`a intrat din orice pozitie aproape. Asta e fotbalul

zenga121
zenga121  •  01 Decembrie 2010, 12:51

meci ptr pariuri

Vezi toate comentariile (7)
Comentează