INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

VALENCIA - GETAFE // FOTO Scene reprobabile în „sferturile” Cupei Spaniei » Bătaie generală, sânge pe teren și eliminări în drumul spre vestiare

FOTO: AS.com +2   FOTO
FOTO: AS.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 10:01

Valencia s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei Spaniei, scor 3-1, în manșa retur cu Getafe, cu două goluri marcate de Rodrigo în minutele de prelungire. La final, lucrurile au degenerat.

„Mestalla” a fost aseară un câmp de luptă. Valencia cedase în manșa tur, 0-1, și s-a văzut condusă din minutul 1 al manșei retur. Formația din Madrid s-a baricadat, iar meciul s-a transformat radical. Arbitrul Xavier Estrada Fernández a fost nevoit să scoată din buzunar nu mai puțin de 12 cartonașe galbene. Asta înainte de fluierul final, pentru că după a mai fost nevoit să dea câteva.

„Liliecii” au întors miraculos scorul, cu un hattrick perfect al lui Rodrigo, în minutele 61, 90+2 și 90+3.

Bătaie după fluierul final

Finalul partidei a consemnat o încăierare generală. Totul a pornit, conform beIN SPORTS, de la o lovitură cu capul aplicată de Bruno Gonzalez Cabrera, atacant la Getafe, lui Diakhaby.

De suferit a mai avut și fundașul central Gabriel. Fostul fotbalist al lui Arsenal avea deja o rană după o ciocnire violentă cu un coleg. În urma meleului, bandajul aplicat de medici a fost îndepărtat, sângele stropind întreaga încăierare. 

În raportul de joc, arbitrul înfruntării a mai semnalat un incident. Damian Suarez și Jaime Mata, de la oaspeți, au strigat cuvinte injurioase la adresa unor oameni din staff-ul Valenciei. Ambii vor fi suspendați.

Vezi și:

Șoc de proporții în Premier League: City e întoarsă după pauză cu Newcastle, iar Liverpool poate face pasul decisiv spre titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  30 Ianuarie 2019, 18:04

"... hattrick perfect"....exista si imperfect ?

losche
losche  •  30 Ianuarie 2019, 14:10

Slaba anu asta Valencia. Sg sansa la un trofeu ramane Cupa, asta daca Barcelona o sa fie eliminata caci a folosit ilegal un jucator in prima mansa parca. Insa la fel a patit si Real acum cativa ani si a fost iertata..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează