INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Verdict dur în cazul lui Cristiano Ronaldo: doi ani de închisoare + 18,8 milioane amendă

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2018 15:35

Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu Fiscul spaniol pentru a nu sta după gratii. Era acuzat de fraudă de 14,7 milioane de euro

Cazul Ronaldo s-a încheiat. În perioada 2011-2014, când era la Real, Cristiano a fentat Fiscul spaniol cu 14,7 milioane de euro, o parte a banilor câștigați din drepturile de imagine dispărând undeva în structura de firme-paravan creată în paradisul offshore.

Potrivit presei iberice, autoritățile de la Madrid au încheiat o înțelegere cu "Balonul de Aur", transferat în această vară la Juventus. Pentru a nu ajunge după gratii, CR7 a acceptat să plătească o amendă de 18,8 milioane de euro. Și va primi doar doi ani de închisoare. Cu suspendare. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
magura
magura  •  27 Iulie 2018, 19:59
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 26 Iulie 2018, 20:14

Messi si Ronaldo n-au intrat la puscarie. Gica Popescu a facut puscarie pt mult mai putin. Justitia romana ....

Ce aiurea este sa-l compari pe Gheorge Popescu cu Messi sau Ronaldo. Cine sunt cei doi si cine este... Popescu...

blocatu
blocatu  •  27 Iulie 2018, 06:56
Postat de dan_1970 pe 26 Iulie 2018, 18:18

Ce nu stii tu e faptul ca Gica a restituit banii si asa s-au prins procurori ca ceva e necurat. Nu aveau probe dar le-a oferit olteanul dovada.

nu trebuiau, stai linistit! pe faimosul Cioaca l-au condamnat la 15 ani pentru uciderea sotiei, cu decizie judecatoareasca, citez : "nu exista probe nici directe, nici indirecte!" adica ceva de genul, nu avem dovezi da` stim noi ca ai fost tu!

blocatu
blocatu  •  27 Iulie 2018, 06:52
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 26 Iulie 2018, 20:14

Messi si Ronaldo n-au intrat la puscarie. Gica Popescu a facut puscarie pt mult mai putin. Justitia romana ....

asta pentru ca afara sunt mai preocupati sa te puna la plata, decat sa te bage , gratis, la cazare moaca si 3 mese pe zi! la noi, Popescu a achitat prejudiciul ca a vrut el, nu ca l-a obligat careva! altfel, furi 2 milioane, faci cativa anisori si iesi de acolo fara grijile batranetii! la ei a furat de 14 milioane si l-au pus sa plateasca 18!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează