INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI / SEMIFINALE, TUR / CHELSEA - ARSENAL 0-0

Wenger a erupt la masa presei: ”De fiecare dată când cade Morata, e o lovitură liberă nenorocită!”

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 10:55

Suspendat, Arsene Wenger, managerul lui Arsenal, a urmărit meciul printre jurnaliști. Se uita mereu în jur să verifice dacă i s-au observat reacțiile. ”Da, Arsène, te-am văzut”, a comentat Daily Mail.

Marți, la conferință, un reporter l-a întrebat pe Arsène Wenger: "De ce nu stați la masa presei?". Managerul lui Arsenal a răspuns: "Sigur, de ce nu?". Și francezul chiar a ținut cont de idee.

Pe 4 februarie, la Chelsea - Arsenal 3-1, în Premier League, era tot suspendat și a stat într-o lojă. "Am pierdut zece minute din meci până am ajuns acolo", s-a plâns Wenger. Așa că acum a stat printre jurnaliști pe Stamford Bridge.

"O poziție perfectă. E central, aproape de băncile de rezerve și faci doar 30 de secunde până la vestiare", a scris Daily Mail. Un singur dezavantaj: fiecare reacție e chiar sub ochii ziariștilor.

De aceea, când nu-și mai putea controla emoțiile, izbucnind de nervi, tehnicianul se uita în jur. Ca și cum s-ar fi întrebat: "M-a observat cineva?". "Da, Arsène, te-am văzut", a comentat Daily Mail. Și nu le-a scăpat nici momentul de furie din repriza a doua, după ce arbitrul Martin Atkinson fluierase un fault la Morata: "De fiecare dată când cade Morata, e o lovitură liberă nenorocită". 

"Am înțeles acum de ce toată lumea vă tratează frumos pe stadioane pe voi, jurnaliștii. Aveți întotdeauna cele mai bune locuri"
Arsène Wenger, manager Arsenal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Ianuarie 2018, 15:13

Cel mai slab antrenor din fotbalul englez si cel mai slab din istoria tunarilor. Nu conteaza cele cateva trofee adunate in 20 de ani, ci valoarea loturilor pe care le-a avut la dispozitie in toti acesti ani ( in fond, a bugetului alocat, pentru ca el l-a administrat mizerabil). Omul asta nu mai produce nimic acolo de 10 ani! Nimic! Nici bani si nici performante...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează