INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA E PE NATIONAL ARENA

Belodedici deschide porţile Europa League: "Finala de pe 9 mai va fi sărbătoare în România"

Belodedici prezintă trofeul care se va oferi pe National Arena, la finala de pe 9 mai
Belodedici prezintă trofeul care se va oferi pe National Arena, la finala de pe 9 mai

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2011 17:52

Miodrag Belodedici deschide porţile acestui sezon de Europa League. Belodedici se declară încîntat pe site-ul oficial al UEFA că cele 48 de echipe participante se bat pentru finala care va avea loc pe National Arena, pe 9 mai, anul viitor

Fostul fundaş al Stelei spune că pentru România şansa de a găzdui o finală de Europa League e o mare onoare: "E ceva foarte important, mai ales că finala se va juca pe un stadion nou. National Arena este un stadion foarte frumos, elegant, ceva ce România nu avea, aşa că finala de pe 9 mai va fi o sărbătoare pentru români".

Miodrag Belodedici ştie mai bine decît orice fotbalist ce înseamnă o finală de cupă europeană. Belodedici a cîştigat Cupa Campionilor cu două echipe diferite: cu Steaua, în 1986, şi cu Steaua Roşie Belgrad, în 1991.

Fundaşul care a strîns 53 de selecţii la naţionala României atrage atenţia că echipele din Bucureşti au devenit mai slabe în ultimii ani: "În ultimii ani, fotbalul bucureştean a slăbit mult. Echipele emblemă, ca Steaua, Dinamo sau Rapid, n-au reuşit în ultimii ani calificări în Liga Campionilor, fiind depăşite de formaţii din provincie".

În acest an, suporterii Stelei, Rapidului şi ai Vasluiului visează să-şi vadă echipele favorite în finala Europa League, de pe 9 mai 2012, pe National Arena.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spyry007
spyry007  •  15 Septembrie 2011, 19:33
Postat de fann_liverpool pe 15 Septembrie 2011, 18:34

Steaua - Rapid FINALA 8->

ar fi frumos, dar foarte greu de realizat.

ghenceabogdan
ghenceabogdan  •  15 Septembrie 2011, 19:21

Va fi un eveniment important, insa nicidecum o sarbatoare pentru romani! Ar fi in cazul in care macar una din echipele angrenate ajunge in finala. Cum asta e imposibil, ramane doar un evenimeniment sportiv de anvergura.

fann_liverpool
fann_liverpool  •  15 Septembrie 2011, 18:34

Steaua - Rapid FINALA 8->

Vezi toate comentariile (3)
Comentează