INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FAZA GRUPELOR

VIDEO Seydou Doumbia a ajuns golgeterul Ligii Campionilor. ŢSKA Moscova - Trabzon 3-0!

Seydou Doumbia, în roșu și albastru, a ajuns golgeterul Ligii Campionilor
Seydou Doumbia, în roșu și albastru, a ajuns golgeterul Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 22:12

Marcator a două goluri în meciul cu Trabzonspor, atacantul lui ŢSKA Moscova, Seydou Doumbia a ajuns cel mai bun marcator în actualul sezon al Ligii Campionilor. Cele două reuşite de astăzi, din victoria cu 3-0 a echipei sale, îl ridică pe ivorian la patru reuşite în topul golgeterilor.

Doumbia a deschis scorul în această seară în minutul 29, după ce a reluat simplu din 5 metri o pasă de geniu a brazilianului Wagner Love. Ivorianul a contribuit şi la golul doi al ruşilor. Acesta a pornit o acţiune la mijlocul terenului, a scos apoi pentru acelaşi Wagner Love în flancul drept, iar centrarea acestuia a fost reluată în plasă de letonul Cauna. Doumbia şi-a încheiat seara de vis cu un nou gol, un lob superb din interiorul careului care l-a lăsat visînd pe portarul lui Trabzonspor.

VIDEO Vezi aici golurile din ŢSKA Moscova - Trabzonspor!

Doumbia e urmat în clasamentul golgeterilor de Alexander Frei, atacantul lui Basel (3 goluri) şi un grup de 10 jucători cu cîte două reuşite. Doumbia a mai înscris o dublă în meciul din deplasare cu Lille, încheiat 2-2.

A fost în probe la Rapid
Atacantul lui ŢSKA a fost pentru o perioadă în curtea Rapidului, adus de Mircea Rednic pentru a umple golul din faza ofensivă. Se întîmpla la începutul lui 2008, cînd jucătorul tocmai se întorcea din Japonia şi era liber de contract. Rednic l-a trimis însă acasă şi l-a adus la Rapid pe portughezul Joao Paulo Pinto, contra sumei de 700.000 de euro.

Victoria de astăzi o aduce pe ŢSKA Moscova pe primul loc în Grupa B a Ligii Campionilor, înaintea meciului dintre Inter şi Lille:
1. ŢSKA  Moscova   3m    7-5   4 pct
2. Trabzonspor       3m    2-4   4 pct
3. Inter Milano         2m    3-3   3 pct
4. Lille                  2m    3-3   2 pct

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kanye
kanye  •  18 Octombrie 2011, 22:04
Postat de vladone29 pe 18 Octombrie 2011, 21:44

Doumbia si V.Love sunt niste jucatori fenomenali,ma mir ca au ramas pana acuma la TSKA.

Si cand te gandesti ca Doumbia a fost refuzat de rapid...

vladone29
vladone29  •  18 Octombrie 2011, 21:44

Doumbia si V.Love sunt niste jucatori fenomenali,ma mir ca au ramas pana acuma la TSKA.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează