INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  BELGIA

Dick Advocaat, favorit să preia naţionala Belgiei

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2009 00:00

Olandezul Dick Advocaat ar putea semna în următoarele zile un contract cu Federaţia Belgiană de Fotbal şi să devină astfel selecţionerul echipei naţionale de fotbal, informează, marţi, presa din Belgia. Printre favoriţii la acest post se număra şi antrenorul român al lui Standard Liege, Ladislau Boloni.

"Am ajuns la un acord în privinţa contractului, iar singurul lucru care lipseşte este semnătura lui Advocaat. Înţelegerea ar putea fi parafată în următoarele zile"
, a spus preşedintele forului belgian, Franiois de Keersmaecker.

Olandezul Dick Advocaat este antrenorul formaţiei Zenit Sankt Petersburg, iar presa din Rusia a anunţat şi ea că tehnicianul va fi noul antrenor al naţionalei Belgiei pentru doi ani, cu drept de prelungire pe încă doi. C onform unor surse apropiate Federaţiei belgiene contractul ar urma să intre în vigoare la data de 1 ianuarie 2010.

Fostul selecţioner Reni Vandereycken şi-a reziliat contractul cu Federaţia din Belgia la data de 7 aprilie din cauza rezultatelor negatice pe care naţionala le-a înregistrat, iar de atunci interimatul este asigurat de Franky Vercauteren.

Vandereycken (55 de ani) nu a reuşit să califice selecţionata la Campionatul European din 2008, şi a ratat şi calificarea la Campionatul Mondial din Africa de Sud, din 2010, la care nu mai are nicio şansă să ajungă.

Sursă: NewsIn

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
 •  02 Iunie 2009, 11:28

cum ? nu mai e rednic favorit ? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează