INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Cel mai tulburător interviu din 2018 » 3 povești emoționante cu Florin Niță : "Ca să-mi câştig existenţa lucram într-o fabrică de cozonaci"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 12:44

GSP.ro vă prezintă unul dintre cele mai emoționante interviuri din 2018. Florin Niță semna în luna februarie a acestui an pe 3 ani și jumătate cu Sparta Praga după despărțirea de FCSB și oferea un interviu răvășitor Gazetei.

Mai jos aveți selectate 3 povești impresionante cu portarul care încasează aproape 2 milioane de euro pentru următorii 3 ani de contract cu Sparta.

1. A rămas fără părinți

- Cum ai defini pe scurt viaţa ta?
- Viaţa mea? Pfuuu...Nu cuprinde prea multe lucruri. A însemnat muncă, muncă și iar muncă!

- Pare că ai avut o viață demnă de un film. Care a fost cel mai greu moment din viața ta?
- Offf. Au fost atâtea, nici nu ştiu pe care să-l aleg ca fiind cel mai greu... Cred că atunci când am rămas singur! Singur, singur.... Fără părinți, fără bunici, fără nimeni. Atunci am luat viața-n piept de unul singur.

Citește AICI întreg interviul cu Florin Niță!

2. A muncit la o fabrică de cozonaci

- Tatăl tău a murit când tu aveai 5 ani, apoi mama ta a avut mari probleme de sănătate. Cum ai reușit să treci peste toate aceste momente?
- Mi-e greu să vorbesc.... Aproape că nu pot... Dacă încep să povestesc, trebuie să plâng... Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu! Am lucrat până şi la o fabrică de cozonaci!

- La o fabrică de cozonaci?
- Da, ambalam cozonacii! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă și nu e nicio rușine să mergi să muncești, să câștigi bani, să ai un drum. Când rămâi al nimănui, te gândești lângă cine să stai, cu cine să vorbești. Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare...

3. Un fotbalist credincios

- Mergi des la biserică?
- În fiecare săptămână. Sunt foarte credincios. De când eram copil mergeam la Țigănești la biserică, acolo îl am pe părintele Calinic, care este și duhovnicul meu. Face parte din familia mea și îi mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-a dat. Am trăit cu aceste reguli nescrise și toate poruncile lui Dumnezeu, care trebuie respectate cu sfințenie, fiindcă altfel nu ai nicio șansă să treci peste încercările vieții. Dacă vrei să îți faci niște planuri, să te ții de ele și să depășești toate nenorocirile pe care ți le dă viața, ăsta e secretul.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ge3orge3
ge3orge3  •  25 Decembrie 2018, 16:30

Un jucator/portar cum rar vezi.. Cu bun simt si mereu si a vazut de treaba lui. Pacat ca nu a fost apreciat suficient de Gigi. El apreciaza pe Alibleg si alti golani cu fitze si fara talent. A ajuns unde a ajuns doar pe spinarea si munca lui. TOT RESPECTUL

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close