INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Chipciu nu joacă nici în acest week-end la Anderlecht » Când va reveni în Belgia

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2017 12:27

Anderlecht are meci duminică la Bruxelles, cu Kortrijk, dar "tricolorul" Alex Chipciu se întoarce abia luni în Belgia pentru reluarea pregătirii.

Sezonul trecut, primul în Belgia, Alex Chipciu a ajutat-o pe Anderlecht să câștige titlul de campioană. Acum, liderii clubului alb-violet l-au înțeles pe jucătorul în vârstă de 28 de ani.

Marți, înaintea partidei cu Bayern, din Ligă, "tricolorul" a aflat că tatăl său este bolnav și l-a rugat pe antrenorul Vanhaezebrouck să-l lase să se întoarcă în România. Tehnicianul nu s-a opus. Nici el, nici managerul general Van Holsbeeck.

Chipciu va rămâne mai mult acasă. Belgienii l-au anunțat că poate sta și în week-end, chiar dacă Anderlecht are meci duminică în Pro League: împotriva lui Kortrijk, pe "Constant Vanden Stock Stadium".

Alex va reveni luni la Bruxelles pentru a relua pregătirea. Miercuri, joacă tot pe teren propriu, în Cupă, cu Standardul lui Răzvan Marin. 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează