STRANIERI  ·  RUSIA

Fostul mare antrenor Bîşoveţ îi ia apărarea lui Dan: "Scaunul lui Petrescu nu e în pericol după catastrofă"

Dan Petrescu are 4 puncte în 3 etape: 2-2 cu Volga, 2-1 cu Anji, 1-4 cu Spartak // Foto:  Guliver/GettyImages
Dan Petrescu are 4 puncte în 3 etape: 2-2 cu Volga, 2-1 cu Anji, 1-4 cu Spartak // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de — Luni, 29 Iulie 2013

Sîmbătă, Dinamo Moscova a fost nimicită în derbyul jucat acasă, iar specialiştii ziarului SovSport acuză apărarea: "A fost demoralizată şi a demoralizat întreg jocul".

Niciodată Dan Petrescu nu primise patru goluri în Rusia. Sîmbătă, echipa sa, Dinamo Moscova, a fost dominată total de Spartak - pe care o bătuse cu 5-1 în deplasare sezonul trecut -, iar defensiva albastră a greşit grav. A fost 0-4 la pauză, 1-4 la final.

La conferinţă, Dan a declarat: "După o asemenea catastrofă, antrenorul e vinovat. Eu sînt responsabil". Numai că un fost mare antrenor îi ia apărarea. "Nu e el vinovat", a spus Anatoli Bîşoveţ. "Începînd în centrul terenului cu tînărul Zobnin, 19 ani, Petrescu a gîndit un joc rapid, dar gafele din defensivă i-au răsturnat planul".

Cunoscutul tehnician încheie cu o predicţie: "Scaunul românului nu e în pericol!". Dar Bîşoveţ nu pricepe "de ce Dinamo are probleme la startul partidei. Cu Volga a primit două goluri în primele 3 minute, cu Spartak, în 12 minute. Cred că nu are atitudinea potrivită cînd intră pe gazon".

"Petrescu a greşit echipa şi a fost obligat să schimbe după un sfert de oră, cînd era 0-2, prea tîrziu" ( Aleksandr Bubnov, fost internaţional al URSS, actual comentator)Codruț Marta e de negăsit din 2012. Anunțul făcut acum, după 8 ani

Libertatea

Comentarii (10)

thumbzilla..  •  01 August 2013, 09:20

Ar fi o greseala ca Petrescu sa fie dmis.Daca va fi lasat sa lucreze va face din Dinamo cea mai buna echipa din Rusia.

maanuu  •  29 Iulie 2013, 11:07

rautati. Dan Petrescu a avut rezultate cam peste tot pe unde a fost. Daca este acuzat ca a luat titlul cu Urziceni, ca na, la noi in liga lu' mitica se poate, atunci rezultatele din Liga Campionilor si jocul etalat ce au mai fost? si in rusia, un campionat bogat, Kuban Krasnodar ce a fost?

droopyz0r  •  29 Iulie 2013, 10:43
Postat de ovidiu_3003 pe 29 Iulie 2013, 08:14

Antrenorii mari fac din loturi de valoare medie unele de valoare buna ...Bursucea are un lot bun ...dar inloc sa l faca foarte bun ...el ii diminueaza din valoare aducandu l la un lot de valoare mediocra ...dupa chipul si asemanarea sa ...

Esti pe langa, total ! Ai urmarit campionatul rusiei pana acum? Tu poti spune ca are lot comparand cu celelalte echipe de top? Ovidiu esti doar un invidios care nu poate trece de "zidul imaginar" pe care il creati datorita echipei pe care o sustineti voi si echipa unde a jucat Dan Petrescu ( Steaua). Eu zic ca ar trebuii sa va maturizati putin si cand un om reuseste sa faca ceva sa-i recunoaste-ti meritele. Persoanele ca tine nu merita sa fie numite romani, sunteti total plecati cu capu !

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:55 Fotbal, Europa League

Porto - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Gent - AS Roma

Digi 4, Telekom 2, Look Sport 2
19:55 Fotbal, Europa League

Bașakșehir - Sporting Lisabona

Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League

Ajax - Getafe

Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Arsenal - Olympiakos

Digi 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - FC Bruges

Digi 2, Telekom 4, Look Spor 3
22:00 Fotbal, Europa League

Inter - Ludogoreț

Digi 4, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1