INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU A SEMNAT DIN NOU CU FIRMA FRAŢILOR BECALI!

Becali s-a răzgîndit în 20 de minute: "Nu mai vreau ca Mutu să cadă în prăpastie, vorbesc la Comisia Europeană să-l scap"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2009 00:00

Chiar dacă în urmă cu numai cîteva zeci de minute spusese că nu vrea să îl ajute pe Adrian Mutu în plata datoriei către Chelsea, Gigi Becali şi-a schimbat opinia radical după ce a aflat că atacantul Fiorentinei a semnat din nou cu firma de impresariat a verilor săi.

"Acum jumătate de oră am spus că îl calc pe mînă dacă e pe marginea prăpastiei, nu ştiam că a semnat cu Victor şi cu Giovani. :) Situaţia s-a schimbat în ultimele minute, am vorbit cu Victor şi mi-a spus că Mutu e din nou jucătorul lor. Voi vorbi la Comisia de Sport să vedem ce putem face pentru Adrian.

Poate vor interveni pe lîngă FIFA şi UEFA să facă lobby, Mutu e în familie acum. Nu mă mai interesează datoria pe care o are la mine, să mi-o dea cînd vrea el!", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
 •  03 Septembrie 2009, 09:07

2meciuri 2accidente?Gigi condoleantze pt Mutu o sa vina Surdu,Englezi nu o sa cada de fazan adio bani de la el Pacat Adi a facut ceva pt nationala dar a dat cu stingul in dreptul

 •  03 Septembrie 2009, 09:06
Postat de pe 03 Septembrie 2009, 01:51

SOLUTII ONLINE - www.contestatii.net :!:

Sa nu uitam ce-a facut GIGI BECALI pentru oameni necajiti de-a lungul timpului, i-a trimis in AUSTRIA GERMANIA CHINA pentru operatii dificile platind sute de mii de euro.A donat milioane de euro pentru biserici si pentru calugarii romani de pe muntele ATHOS le-a construit case celor din VADUL ROSCA.Pentru aschimba sistemul ar trebui sa-l votam pe BECALI presedinte.

 •  03 Septembrie 2009, 08:27

si cine te ia pe tine in seama, mai cioban slinos? cica intervine el, la brussel!!!!!bai taca-ti gura, ca tu si cu borcea, sunteti ai mai marlani prosti, din romania!!!!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează