INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

Toșca a primit sfaturi prețioase de la Florin Andone + Cum s-a simțit la debutul cu Barcelona

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 19:14

Alin Toșca a debutat pentru Betis în egalul cu Barcelona, 1-1, și spune că a primit sfaturi prețioase de la Florin Andone, atacantul român care joacă pentru Deportivo la Coruna.

"Am vorbit cu Florin Andone acum câteva zile, mi-a povestit despre viața din Spania, mi-a spus să fiu serios, să muncesc foarte mult. Mi-a spus despre oamenii de aici, că este un pas important pentru mine să joc în Spania.

Am ajuns la o echipă puternică, într-un campionat puternic, îmi doresc să le demonstrez celor de aici că merit să joc, cred că am o șansă foarte mare să ajung la echipa națională", a spus Toșca, la TV Digi Sport.

Fundașul de 24 de ani a vorbit și despre sentimentele care l-au încercat la debutul cu Barcelona: "Mă simt foarte bine în Spania, mă acomodez din ce în ce mai repede și totul este bine. M-am simțit foarte bine la primul antrenament, toată lumea îți zâmbește, toată lumea te salută, toată lumea te ajută, este grozav. Condițiile sunt foarte bune, cele de antrenament și toate celelalte.

M-am simțit foarte bine pe teren, cu Barcelona. A fost un sentiment nou, un sentiment frumos și o emoție foarte mare. Abia aștept și celelalte meciuri. Eu cred că mă voi adapta foarte repede aici, oamenii sunt buni, mă ajută, este mai cald, orașul este frumos, îmi place foarte mult. Deci, am toate condițiile ca să fac performanță".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează