INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Totul s-a decis în privința lui Tătărușanu » Fiorentina nu-l mai vrea, dar este ținta principală a unui alt club din Europa

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2017 10:35

Claudio Raniei, antrenorul celor de la Nantes, i-a spus deja lui Rémy Riou, fostul căpitan al "canarilor", că nu intră în planurile sale. Și galben-verzii sunt gata să plătească 5 milioane de euro Fiorentinei pentru Tătărușanu.

Porțile se închid în fața lui Tătărușanu la Fiorentina. Are contract încă două sezoane, până pe 30 iunie 2019, dar șansele ca el să mai apere la Viola sunt tot mai mici. Pentru că Stefano Pioli, noul antrenor, vrea să-l titularizeze pe Sportiello. Iar "tricolorul" poate să plece.

Claudio Ranieri îl așteaptă pe Tătă la Nantes, unde tehnicianul italian nu e mulțumit de niciunul dintre goalkeeperi. Avea două variante la "canari":
- Rémy Riou, 29 de ani, fostul titular și fostul căpitan al echipei, pe care Sérgio Conceição, precedentul antrenor, l-a ținut rezervă în ultimele 11 etape ale sezonului trecut;
- Maxime Dupé, 24 de ani, crescut la Academia lui Nantes și căruia Conceição i-a dat încredere totală. Dar Ranieri nu-l consideră nici pe Dupé numărul 1.

La primul amical disputat la galben-verzi, 2-2 cu Lausanne, peninsularul nici nu l-a convocat pe Riou, spunându-i că nu intră în planurile lui. Și l-a anunțat pe președintele clubului, Waldemar Kita: "Am nevoie urgent de alt portar titular". Ulterior, Ranieri a repetat aceste cuvinte și presei locale.

Riou va pleca, cel mai probabil în Turcia, la nou promovata Göztepe. Și porțile se deschid la Nantes pentru Tătărușanu. 

3 ani
este durata contractului propus de Nantes pentru Ciprian Tătărușanu

4.000.000 €este cota lui Tătărușanu, potrivit site-ului transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
dinamo100
dinamo100  •  10 Iulie 2017, 13:33

GSP are obiceiul sa exagereze, atat in sens pozitiv cat si in sens negativ. Daca Fiorentina angajeaza un portar cu nume, atunci e posibil ca Tatarusanu sa fie tras pe linie moarta, altfel insa e putin probabil. Cluburile mari nu renunta la un titular ca mai apoi sa caute inlocuitor, ci fac invers, ori eu n-am vazut nicio stire care sa spuna ca Fiorentina il aduce pe X sau Y, portar valoros care sa coste Z milioane Euro. Concluzie: stirea de fata e cam umflata.

juv3ntin
juv3ntin  •  10 Iulie 2017, 12:43

Pana la urma o sa plece...dar de cand a ajuns acolo dati in el incontinuu si nu inteleg de ce. Hai pe cat punem pariu ca daca ramane la Fiorentina e tot titular? Tatarusanu este un portar de elita, fie ca va place, fie ca nu.

haudinamo
haudinamo  •  10 Iulie 2017, 12:36

N-are nimic, se intampla si altora mai buni (cum ar fi Joe Hart). Important e sa faca doar un pas lateral intr-un campionat bun, nu 30 de pasi inapoi in ceva gen Cipru, China sau Kârgâzstan precum numerosi "mari" fotbalisti romani.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează