INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IORDANIA

VIDEO Florin Motroc a cîştigat derby-ul Iordaniei şi e aproape de titlu

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 17:35

Florin Motroc e pe cai mari, lider in Iordania. In derby-ul campionatului, formatia pe care el o antreneaza, Shabab Al Ordon a castigat in deplasare chiar pe terenul rivalei la titlu Al Weehdad, scor 2-1, cu golul victoriei marcat in minutul 91!

Dupa 15 etape, Al Ordon are 36 de puncte si s-a distantat la 3 de locul doi. Mai sunt inca 7 meciuri si specialisti iordanieni vad deja echipa lui Motroc campioana. La finalul partidei. intr-un interviu acordat televiziunii nationale, antrenorul roman a atras atentia insa si cere fanilor sa nu sarbatoreasca inca:

"Mai avem 7 etape. Asta inseamna 7 finale. Trebuie sa mergem perfect. E greu, dar incercam. Am vrut sa fac o echipa buna si sa practicam un fotbal placut. Sper ca am reusit", le-a spus Motroc jurnalistilor din Amann.

Vezi golul victoriei (de la min. 09.30) şi un interviu cu Motroc (min 12.30)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ynuin
ynuin  •  11 Februarie 2013, 21:32

primul meu meci pe giulesti care il tin minte rapid dinamo 1 la 0 pt rapid gol florin motroc lovitura libera de la 35 m asta in 1993 tin minte toata echipa aia in anul acela ma m injectat cu adevarat cu rapidism

tonciumarin
tonciumarin  •  11 Februarie 2013, 21:22

Baiat serios,os de rapidist,Florin ne incalzeste inimile visinii in aceasta iarna gri...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează