SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

FOTO Sorana Cîrstea, eliminată de Ostapenko în turul 2 de la US Open » Cifrele meciului + Declarații de la final

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 31 august 2017 17:58

Jelena Ostapenko (12 WTA) n-a avut prea mari emoții și a eliminat-o pe Sorana Cîrstea (54 WTA) în turul 2 de la US Open,  scor 6-4, 6-4. Meciul nu a fost televizat. 

Letona va juca în următorul tur cu învingătoarea dintre Daria Kasatkina și Christina McHale.

Aceasta a fost prima întâlnire dintre cele două jucătoare. Ostapenko este cea care a învins-o în finala Roland Garros din acest an pe Simona Halep. 

"Cred că am jucat mai bine în momentele importante. Condițiile n-au fost ușoare, a bătut și vântul. Mie îmi place să joc pe terenurile mari. E foarte plăcut aici" Jelena Ostapenko, la finalul partidei cu Sorana

STATISTICĂ: OSTAPENKO - CÎRSTEA

statistica
sursa: flashscore.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
indolentu
indolentu  •  01 Septembrie 2017, 17:48
Postat de tihi pe 01 Septembrie 2017, 10:09

Ostapenko castiga lejer cu oricare dintre jucatoarele noastre,inclusiv cu Halep !!Este una dintre perpectivele tenisului mondial !!!

ba de cite ori sa ti mai spun?jucatoarele voastre sint babos end compani nu simona sorana monica irina ana bogdan samd intelegi?tu veze ti de pepsi sf gheorghe ghiorbit si ale tale ietnice si lasa ne pe noi intelegi covalact?

tihi
tihi  •  01 Septembrie 2017, 10:09

Ostapenko castiga lejer cu oricare dintre jucatoarele noastre,inclusiv cu Halep !!Este una dintre perpectivele tenisului mondial !!!

spinoza
spinoza  •  31 August 2017, 23:39

Meciul a fost televizat! Cel care a scris articolul este pe dinafara!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează