SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Preşedintele Federaţiei a discutat cu Simona Halep după victoria din optimi: "Mi-a dat mesaj aseară"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 martie 2014 14:53

Simona Halep a revenit spectaculos în partida cu Eugenie Bouchard şi s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells, acolo unde o va întîlni pe Casey DellAcqua. Meciul cu australianca este diseară, liveSCORE pe GSP.RO, după duelul Raonic - Murray, dar nu înainte de ora 22:00.

Halep a fost aproape de înfrîngere împotriva lui Bouchard, iar preşedintele FRT, George Cosac, a povestit o discuţie privată pe care a avut-o cu ea imediat după meci:

"Simona mi-a dat mesaj aseară şi mi-a spus că nu a jucat prea bine, dar a luptat. Important este pentru un campion să cîştige şi cînd nu îi iese totul.

Am văzut-o pe DellAcqua la Australian Open. Conform calculelor hîrtiei e favorită Simona, dar aţi vazut că multe favorite sînt acasă. Vreau să cred că Simona a ajuns la o maturitate care îi permite sa cîştige", a spus Cosac la Sport Total FM.

De asemenea, Cosac a vorbit şi despre întîlnirea din Cupa Fed cu Serbia:"Meciul se va juca la Arenele BNR. Am primit aprobarea. Fetele au confirmat, vom alinia aceeaşi echipă ca la Budapesta. Indiferent de echipa cu care va veni Serbia, sînt sigur va fi un meci frumos".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
argus
argus  •  13 Martie 2014, 10:49

Dolce Sport, vrea audienta cu orce pret si DISPRET(!) fata de public!!! Cum este posibil ca TREI ZILE consecutiv, pe Dolce 3 sa se anunte ca "la ora 20, vom transmite meciul Simonei Halep..." iar la opra respectiva, sa transmita inregistrarea altui meci, asa cum a fost in 12 martie a.c., cand au reluat meciul Jankovici-Wosniaki, fara ca afiseze pe ecran "inregistrare" (timp in care Jankovici juca cu Radwanka!) iar Simona Halep juca cu Casey Dellacqua (Australia)! CNA-ul ? Nu "vede"! TVR-ul? taxeaza " romanul" (abuziv, dupa parerea mea), amagindu-ne cu inregistarile evenimentelor sportive de varf, nici macar a celor in care sunt implicati sportivii ro

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  12 Martie 2014, 19:44
Postat de utraian pe 12 Martie 2014, 14:42

Casey DellAcqua.... cica: cum te cheama mah copac? Casey DellAcqua pe tine cum te cheama: Simona Halep aha..e clar

inca nu mi-am prizat doza pe ziua de azi si nu inteleg ce e asa de clar din comentariul tau, dar ajung acus acasa si trag si o sa inteleg probabil atunci. daca nu bag doza dubla si pana la urma tot o sa prind gluma

mihai77idm
mihai77idm  •  12 Martie 2014, 18:02

chiar daca nu merge mai departe,e romanca de-a noastra si trebuie s-o iubim si s-o incurajam pe viitor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează