SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA VIDEO 10 secunde de black-out pentru Halep! Reacția ciudată a Simonei la intervenția lui Cahill: "Ce se întâmplă cu tine?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 09:39

Simona Halep a fost eliminată clar în semifinalele turneului de la Indian Wells de japoneza Naomi Osaka, scor 3-6, 0-6.

Simona a început greu meciul, dar după șase game-uri scorul era 3-3, iar pe serviciul asiaticii jucătoarea noastră avea 30-0. Osaka a revenit și de acolo totul s-a rupt. Darren Cahill a observat momentele de slăbiciune ale Simonei și a intervenit. Antrenorul o întreabă "Ce se întâmplă cu tine?". Halep se uită la Cahill și timp de 10 secunde nu e în stare să reacționeze. 

Vezi VIDEO cu momentul!

"În primele şapte game-uri, totul a fost bine. Era 3-3, 30-0... Ce s-a întâmplat? Haide, spune-mi ce s-a întâmplat!? Dă-ți restart! Ai făcut eroare după eroare! Nu ești tu asta. Hai să te resetezi de acum!

Eşti capabilă să faci asta. Munceşte, oprește erorile neforţate. O împingi în spate cât poţi de mult. Poţi face asta. Ia-o punct cu punct. Atacă de fiecare dată când ai avantaj la serviciu! Forțează, fii mai agresivă, mai ales pe al doilea serviciu! Haide, schimbă jocul!", a fost mesajul transmis de Cahill către Simona Halep.

Indicațiile antrenorului n-au prins, Simona explicând după meci ce s-a întâmplat cu jocul ei. Detalii Aici

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
sorindrag
sorindrag  •  18 Martie 2018, 08:20
Postat de tihi pe 17 Martie 2018, 16:31

Oameni buni : Halep a avut probleme la glezna stanga !!

daaaa! la glezna stanga de la mana dreapta a copilului de mingii din spatele lui Naomi! haide ba terminati-va cu prafurile astea! cat o fi fost cota la pariuri pentru setul 2 pierdut de ea la zero?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  17 Martie 2018, 21:05

Caracter mizerabil, ce iese mereu la suprafata teatrului ieftin pe care-l joaca tot timpul.

tihi
tihi  •  17 Martie 2018, 16:43

Daca ar ocupa un loc real in clasament,nu ar fi o surpriza eliminarea ei. De-a lungul turneului,cu adversare mai slab cotate sa chinuit...a castigat in jocuri decisive cu greu si noroc !! Locul ei nu este in fruntea clasamentului WTA !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează