SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, pe locul 3 într-un top al celor mai buni sportivi din Balcani » Cine a ieșit pe prima poziție

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 14:15

SIMONA HALEP // După ce agenția poloneză de știri PAP a așezat-o pe Simona Halep abia pe locul 10 într-un clasament al celor mai buni sportivi din Europa din 2018, liderul mondial a ieșit pe locul 3 într-un sondaj făcut de 9 agenții de știri balcanice.

Atât la polonezi, cât și la bulgari, sportivul anului a ieșit fotbalistul Luka Modrici (33 de ani/ Real Madrid), fiind urmat de Novak Djokovici. Ultimul fotbalist desemnat atletul anului a fost Hristo Stoickov, în 1994.

Agenția bulgară a ajuns la cea de-a 46-a ediție a acestor premii. Recordul îi aparține lui Novak Djokovic, care a fost desemnat sportivul anului de cinci ori la rând între 2011 și 2015.

La această anchetă au participat nouă agenţii de știri de stat din regiune: Agerpres (România), Anadolu (Turcia), ANA-MPA (Grecia), FENA (Bosnia-Herţegovina), HINA (Croaţia), MIA (Macedonia), MINA (Muntenegru), Tanjug (Serbia) şi BTA (Bulgaria).

Citește și:

Polonezi "zgârciți": unde au așezat-o pe Simona Halep în top 20 cei mai buni sportivi din Europa în 2018

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează