FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Billel Omrani a călcat pe bec » Fotbalistul de la FCSB a fost surprins petrecând în cluburile din București

Billel Omrani (29 de ani), fotbalistul algerian al vicecampioanei României, FCSB, a fost surprins, două nopți la rând, în cluburi din București. 
Foto: Imago
Billel Omrani (29 de ani), fotbalistul algerian al vicecampioanei României, FCSB, a fost surprins, două nopți la rând, în cluburi din București. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 11:34 / Actualizat luni, 13 martie 2023 12:44

Billel Omrani (29 de ani), fotbalistul algerian al vicecampioanei României, FCSB, a fost surprins, două nopți la rând, în cluburi din București. 

Africanul nu a făcut parte din lotul celor de la FCSB pentru meciul câștigat duminică seară, scor 1-0, împotriva lui Sepsi, în runda cu numărul 30 din Superliga. Acesta a profitat de acest lucru și a petrecut în două cluburi din Capitală, scriu cei de la Prosport. 

„Ce fotbal știe MM Stoica? El a izbutit în fotbal prin certuri! Când a analizat ultima dată o fază?” » Leo Strizu nu-l menajează pe oficialul FCSB
FCSB
„Ce fotbal știe MM Stoica? El a izbutit în fotbal prin certuri! Când a analizat ultima dată o fază?” » Leo Strizu nu-l menajează pe oficialul FCSB

Billel Omrani, fotbalistul celor de la FCSB, a petrecut în cluburi din București 

Prima escapadă a venit în noaptea de vineri spre sâmbătă. Billel Omrani a fost surprins în compania unei femei brunete, mai arată sursa citată. 

A doua aventură a lui Biilel Omrani a venit în noaptea de sâmbătă spre duminică, când a fost văzut în compania a două femei într-un local din nordul Bucureștiului. 

Billel Omrani s-a accidentat în meciul FCSB - Petrolul Ploiești 

Billel Omrani s-a accidentat în meciul câștigat de FCSB, pe teren propriu, scor 4-1, în fața Petrolului Ploiești, în runda cu numărul 28 din Superliga. Deși a intrat în minutul 75 în locul lui Octavian Popescu, algerianul va lipsi 3-4 săptămâni, din cauza unei întinderi musculare. 

„Omrani are o întindere pe care a suferit-o în meciul cu Petrolul. A vrut să arate în 20 de minute cât alții în 90 și s-a accidentat. S-a schimbat în bine, e foarte serios. S-a accidentat și stă cam 3-4 săptămâni”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport, pe 6 martie. 

Billel Omrani, venit liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, a jucat 16 meciuri în acest sezon pentru FCSB, toate în Superliga. Atacantul are două goluri și două pase de gol. În majoritatea meciurilor a intrat de pe bancă, titularul pe postul lui fiind Compagno, golgeterul Ligii 1,  cu 16 goluri, la egalitate cu Marko Dugandzic, de la Rapid. 

VIDEO. Filmul unei zile ale lui Leo Strizu la FCSB: „Veneam dimineața, beam cafeaua cu Pintilii și terminam programul” 

Citește și:

FCSB a făcut o nouă cerere să intre pe Stadionul Ghencea » Ce meciuri vrea să joace în play-off-ul Superligii pe noul stadion

Leo Strizu, mărturii incredibile la GSP Live: „Veneam dimineața la 9 la club, beam cafeaua, dădeam «Bună dimineața» și plecam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
befree
befree  •  13 Martie 2023, 17:55

E foarte normal ca a fost vazut in compania unor femei. M-as fi speriat daca era vazut in compania lui Tepenin, Udrea sau Craitoiu.

rav410wrc
rav410wrc  •  13 Martie 2023, 14:36

Pai cine sa se ocupe de viata "profesionista" a jucatorilor de la fcsb ?! MM, Mache samd !? Ei sunt in aceeasi situatie ca si Omrani ... Papa nejustificat banii lu' nea JJ !! Pofta buna !! :))))

ali.bec
ali.bec  •  13 Martie 2023, 13:35

Oare bulgarul cum o sa-i zică lu “Mirel”?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează