INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ADVERSARI EURO 2024

Scandal major la adversarii din grupa noastră » Președintele federației, arestat! I se aduc acuzații grave

Agim Ademi // Foto: supersport.al
Agim Ademi // Foto: supersport.al

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 15:25 / Actualizat joi, 23 martie 2023 15:51

Agim Ademi, liderului forului de la Priștina din 2018, nu a mai putut face deplasarea cu naționala la Tel Aviv, unde urmează să joace sâmbătă contra Israelului, în preliminariile Euro 2024.

Furtună în grupa României în campania pentru Euro. Președintele federației din Kosovo (FFK), Agim Ademi, ar fi trebuit să ajungă azi la Tel Aviv, alături de 70 de apropiați, pentru meciul naționalei țării sale cu Israelul, dar e în arestul poliției din Priștina.

„Tricolorii” se cred mai presus de Kosovo și Israel, realitatea spune altceva: cine sunt vedetele celor două adversare
Andorra - România, sâmbătă, 21:45, Antena 1
„Tricolorii” se cred mai presus de Kosovo și Israel, realitatea spune altceva: cine sunt vedetele celor două adversare

Federația din Kosovo: „Acest scandal a avut un impact negativ asupra jucătorilor”

Ademi, 61 de ani, din iulie 2018 la conducerea FFK, a fost reținut miercuri pentru 48 de ore, fiind suspectat de evaziune fiscală și spălare de bani. Conform presei locale, dosarul ar avea legătură cu rolul său de la federație. Alți oficiali FFK au fost interogați de procurori marți.

Taulant Hodaj, secretarul general al forului de la Priștina, a declarat într-o conferință de presă: „Federația este deschisă și transparentă, dar nu suntem de acord cu modul și momentul arestării. Acest scandal a avut un impact negativ asupra jucătorilor noștri, afectați de ce s-a întâmplat în ultimele zile. E o lovitură, naționala aspira la calificarea la Euro”.

Agim Ademi de-abia a scăpat din alt dosar. Amenințare cu moartea!

Miercuri, kosovarii nu s-au antrenat și nici nu au mai prezentat noile tricouri, pentru campania CE 2024. Joacă sâmbătă în Israel și pe 28 martie acasă, contra Andorrei.

Ademi tocmai scăpase dintr-un alt caz. În urmă cu o săptămână, a fost achitat într-un dosar început în 2012. El și un complice au fost acuzați atunci că au forțat un oficial public, amenințându-l cu moartea, să transforme o zonă verde și să o înregistreze ca teren de construit. Ei ar fi primit câte o mașină de la adevăratul beneficiar al acelui teren.

Mafia pariurilor truchează campionatul kosovar

Un alt scandal a lovit în acest an fotbalul din Kosovo. Presa franceză a dezvăluit în februarie că nouă persoane, dintre care patru cetățeni kosovari, ar fi fost acuzate de implicarea într-o rețea a mafiei pariurilor care truca meciurile din campionatul local. FFK a anunțat la acea vreme că a deschis imediat o investigație.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Anunț de ultimă oră de la UEFA: „Investigăm cazul Negreira” » Barcelona riscă excluderea din Ligă!

Ronaldo îi dă dreptate lui Șumudică » Concluziile după 3 luni în Arabia Saudită

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
johny2003
johny2003  •  25 Martie 2023, 12:31

Da burlanu, de ce nu-i arestat?!

Pake
Pake  •  23 Martie 2023, 21:23

***! Iar Kosovo nu e tara, la fel ca Israelul care in mod normal ar trebui sa participe in Asia si nu in Europa! Israel tara inventata, Kosovo judet sarbesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  23 Martie 2023, 17:01

Pe *** nu il investigheaza nimeni cum a fost pus selectioner, de exemplu? Sau pe Burleanu cum nu are contracandidati ever la sefia FRF? Va e frica sa miscati musuroiul, ca va inghite, asa-i, GSP? Si cica va pasa de fotbal, poate prea mult. De fapt va pasa doar ce fotografii desucheate gasiti pe Instagram sa i le pasati Andrei, ce neveste de sportivi obscuri si-au facut cont pe platforma *** OnlyFans sau ce declaratii de "om cu O mare" are fata Prodancei. Dar mno, ce sa zic, tineti-o tot asa ca timpul trece, leafa merge si pana la urma toti murim si nu ne mai pasa de nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează