FOTBAL  »  NATIONALA  »  REPLICĂ

FRF a reacționat, după declarațiile date de Șumudică: „O fi Andorra neica nimeni, dar şi pe tine, când ai jucat în Gibraltar, înţeleg că te-a deranjat bariera de la aeroport”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a reacționat, în urma declarațiilor date luni de antrenorul Marius Șumudică
Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a reacționat, în urma declarațiilor date luni de antrenorul Marius Șumudică

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 12:08 / Actualizat marti, 28 martie 2023 12:17

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a reacționat, în urma declarațiilor date luni de antrenorul Marius Șumudică (52 de ani), cel care a spus că meciul câștigat de România cu Andorra a fost unul slab din toate punctele de vedere, dar și că micuța selecționată din Pirinei ar pierde și cu CS Tunari, formație din Liga 3. 

Oficialul FRF a spus că declarațiile tehnicianului sunt exagerate, dar l-a și ironizat pe antrenor, făcând trimitere la mandatul lui Șumudică de la CFR Cluj, când ardelenii au dat peste Lincoln Red Imps, formație din Gibraltar, pe care au învins-o la limită în tur, 2-1, în manșa tur din turul 2 preliminar din Liga Campionilor. La retur, clujenii se impuneau cu 2-0 și mergeau mai departe cu scorul general de 4-1.  

Patronul lui FC Utrecht, un multimilionar olandez, vine în România special pentru Neșu: „E un om minunat! A redevenit luptătorul care era pe terenul de fotbal”
INTERVIU
Patronul lui FC Utrecht, un multimilionar olandez, vine în România special pentru Neșu: „E un om minunat! A redevenit luptătorul care era pe terenul de fotbal”

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu: „Declaraţia lui Șumudică e exagerată”

„Cred că Marius Șumudică are ce are cu Edi Iordănescu. Bănuiesc. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Şumi parcă a venit după Edi la CFR Cluj, că după Şumi a venit Dan Petrescu.

Eu ştiu ce o fi fost? Declaraţia lui e exagerată, e clar. O fi Andorra neica nimeni, dar şi tu când ai jucat cu Gibraltar, la CFR, înţeleg că te-a deranjat bariera de la aeroport, dar ai bătut cu 2-1, nu 2-0. 

Probabil că are ceva cu Edi şi vrea să mărească presiunea. E motivator foarte bun”, a declarat Andrei Vochin, potrivit Orange Sport. 

VIDEO. Marius Șumudică: „Și Tunariul îi bate pe Andorra!” 

„Meciul cu Andorra? Slab din toate punctele de vedere. N-am văzut echipă mai slabă. Și Tunariul îi bate. Nici nu știu cine sunt Tunari, nu i-am văzut niciodată, dar mi-au rămas în minte, mai citesc rezultatele. Nu se pune problema, au dat la poartă din greșeală, dintr-o degajare proastă a portarului nostru au ajuns și ei să dea la poartă. 

Nu poate nimeni să-mi spună că Belarus, chiar dacă a luat 5 de la Elveția, e mai slabă decât Andorra. Nu am văzut în viața mea o echipă mai slabă decât Andorra! Nu am văzut. Probabil doar când joc în în meciurile de pregătire cu italienii ăia, cu burtoșii ăia care vin de la muncă pentru a le da 20-0 ca să-ți intri în mână”, a declarat Marius Șumudică la plecarea din țară. 

Marius Șumudică: „Locul 4 e al nostru!” 

Antrenorul s-a declarat extrem de dezamăgit de maniera în care Edi Iordănescu a ales să joace după ce România a rămas în superioritate numerică, băgând 2 mijlocași centrali defensivi, pe Băluță și pe Marius Marin. 

Apoi, în stilul caracteristic, le-a spus reporterilor prezenți la aeroport că dacă formează o echipă, iar el stă pe bancă, vor da mai multe goluri decât naționala lui Iordănescu împotriva Andorrei. 

„N-am înțeles schimbările. N-am înțeles frica de rezultat. Ai 2-0, iar ei sunt și în 10 oameni. Tu îl bagi pe Băluță, cu tot respectul pentru băiatul ăsta, dar tu îi bagi pe Băluță și Marius Marin. Doi închizători în contextul în care dacă îi prindea Germania, le dădea 10. 

Elveția a jucat cu Belarus și le-a dat 5, n-au discutat. Dacă Elveția juca cu Andorra, cu siguranță scorul era unul de proporții. Nu stau eu să vorbesc, nu e treaba mea să vorbesc, să contest ceea ce se întâmplă la echipa națională, dar 2-0 mi se pare un scor jenant. Jucând cu Andorra e un scor jenant! 

Nu vorbesc eu de anumiți jucători, ci de naționala României. E echipa poporului, a acestei țări și e echipa unei generații. Toți suntem contemporani acum cu această națională, așteptăm să-i vedem la Campionatul European. Păi, cu o astfel de mentalitate și la cum i-am văzut acum, eu vă spun că locul 4 este al nostru, nu ni-l ia nimeni”, a mai precizat tehnicianul. 

Citește și:

I se urcă în cap lui Edi Iordănescu! » Gestul fără precedent la care au recurs 3 jucători: „Cu Puiu sau cu Pițurcă n-ar fi îndrăznit nimeni”

Adrian Porumboiu, tranșant înainte de România - Belarus: „Ăia, săracii, sunt «împachetați»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
jocuri
jocuri  •  28 Martie 2023, 15:37

eu cred ca cu sumigurica la nationala o sa fie victorii pe line...va da-ti seama , ca el nu mai exista in lumea asta acum se lasa, acum se apuca...acum nu il mai intereseaza dar maine, e primul pe lista :)))

gigimarga2
gigimarga2  •  28 Martie 2023, 15:05

Sumudică ,gura mare ,caracter de golanaș . Pentru cei care au jucat fotbal sau orice alt sport se stie ca un meci poate fi catalogat drept usor abia dupe ce îl castigi la 3- 4 goluri diferenta . Cu echipe mici s au impiedicat mari forte ale fotbalului care au avut exact abordarea lui Sumudică în acel moment. Deci Șumi las o jos că măcăne ..

mafa
mafa  •  28 Martie 2023, 13:23

Si Vochin asta !!...consilier-ul presedintelui !!...un speccialist in ale fotbalului, pai una este o echipa de club cu jucatori care se antreneaz zi de zi si joaca in fiecare saptamana si alta-i echipa nationala, inteligentă artificiala

Vezi toate comentariile (5)
Comentează