FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL 1-1

VIDEO Verdictul lui Hagi după pasul greșit făcut de Farul la Craiova: „Asta e important pentru titlu”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 14 mai 2023 07:51 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 09:43

CS Universitatea Craiova și Farul au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 8 a play-off-ului. Iar Gică Hagi, antrenorul constănțenilor, crede că titlul se va decide în etapa următoare, când Farul va da piept cu FCSB.

  • Farul rămâne favorită la titlu, dar acum și FCSB, la 4 puncte distanță și cu un meci mai puțin disputat, e la mâna ei.
  • Pentru a fi matematic campioni, elevii lui Hagi au nevoie de o victorie cu FCSB.
  • Azi se joacă FCSB - CFR Cluj, iar etapa viitoare Farul - FCSB.
  • FCSB – CFR Cluj se joacă de la 21:00. Va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

După ce la interviul de la finalul partidei a criticat penalty-ul primit de CS Universitatea Craiova și și-a felicitat jucătorii, Gică Hagi a analizat la conferința de presă lupta la titlu, o victorie cu FCSB fiind decisivă. 

„Un an ratat!” » Ce a spus Sorin Cârțu despre viitorul lui Eugen Neagoe: „Decizia e a lor”
CSU Craiova - Farul 1-1
„Un an ratat!” » Ce a spus Sorin Cârțu despre viitorul lui Eugen Neagoe: „Decizia e a lor”

VIDEO Concluziile lui Gică Hagi, după CS Universitatea Craiova - Farul

„Pentru titlu, victoria de etapa viitoare e foarte importantă. Trebuie să câștigăm săptămâna viitoare și să fie toată lumea fericită.

Noi am făcut un progres enorm față de anul trecut. Suntem sus. Am arătat că suntem cei mai buni, cei mai constanți. Am jucat fotbal, am marcat goluri. Am avut cele mai multe victorii. Suntem acolo și suntem fericiți. Farul a făcut un sezon extraordinar. E important că săptămâna viitoare să câștigăm. Noi jucăm orice meci pentru a lua cele 3 puncte.

Suntem la mâna noastră. Trebuie să fim mai buni ca adversarul nostru și să câștigăm”, a spus Gică Hagi la conferința de presă.

Când am ieșit campioni în 2017, portarul a avut contribuție importantă. Sperăm să îi dedicăm titlul lui Aioani acum. E un portar bun, are evoluții bune, dar nimeni nu vorbește despre el. Nu e în primii 3-4 portari din țară, nu? Joacă și cu piciorul, dar nu e bun, că e la Farul. Sunt alții mai buni...

- Gică Hagi

Citește și: 

Imaginile serii » Hagi, gest excepțional după Craiova - Farul: ce a făcut timp de 20 de minute

Denis Alibec, devastat după gafa care o poate costa titlul pe Farul: „I-am făcut una ca asta domnului Hagi... mereu dau cu piciorul momentelor bune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează