FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI 0-3

VIITORUL - SEPSI 0-3 » Leo Grozavu, declarații aiuritoare la finalul meciului: „Dacă jucătorii nu iau vacanță, ori ne bat pe noi, ori îi batem noi pe ei!”

Leo Grozavu, antrenor Sepsi
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 20:41 / Actualizat sambata, 01 august 2020 21:54

Leo Grozavu (52 de ani), antrenor la Sepsi, a comentat victoria echipei sale, scor 3-0 cu Viitorul.

„Am făcut diferența cu spiritul de echipă, cu muncă, cu atitudine. Jos pălăria pentru băieți, am făcut o partidă extraordinară. Și tactic, și ca agresivitate, dăruire. Exact cum îmi doresc. Am avut o săptămână la dispoziție în care am putut să antrenăm și noi ceva, am regăsit puțin liniștea. Este infernal de greu să joci doar din 3 în 3 zile, cu jucători care nu au mai plecat de 8-9 luni acasă. 

Fac un apel la toți cei care conduc fotbalul. Este inuman ca acești jucători să fie folosiți așa, ca niște roboți. Și roboții se mai strică uneori. Este foarte greu să te poți monta la fiecare joc. Fără vacanță, jucăm iarnă-vară. Și ei sunt oameni, vor și ei să meargă să-și vadă apropiații, să iasă din tot acest stres. Din păcate, văd că nimeni nu consultă fotbaliștii. Toată lumea ia decizii fără să îi întrebe și pe ei. Cred că ar trebui întrebați mai mult actorii din teren. 

Prelungirea acestui sezon nu înseamnă doar compromiterea acestui campionat, ci și a campionatului următor. Este absolut de neadmis să nu ai o perioadă de pregătire, să intri într-un alt campionat fără să te poți pregăti, să faci transferuri. Dacă acești jucători nu primesc vacanță, se vor lua la bătaie. Ori ne bat pe noi, ori îi batem noi pe ei. E foarte greu, unii dintre ei chiar nu mai rezistă”, a spus Grozavu la Look Sport.

Mai sunt 2 jocuri, ne dorim să încheiem acest campionat cu capul sus. Astăzi am făcut un pas mare spre salvare, vreau să rămânem concentrați - Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Antecedente violente pentru Leo Grozavu

Declarațiile antrenorului covăsnenilor sunt cu atât mai surprinzătoare încât el s-a aflat în centrul mai multor scandaluri cu tentă violentă. În martie 2017, în cadrul meciului Astra - Botoșani 3-0, Leo Grozavu, la acea vreme antrenor al moldovenilor, l-a lovit pe banca de rezerve pe Cătălin Golofca, fotbalist pe care l-a introdus pe teren în minutul 32 și l-a schimbat în minutul 83. Concret, antrenorul botoșănenilor i-a dat jucătorului său două palme, nemulțumit fiind de evoluția acestuia.

Mai mult, Grozavu a fost acuzat că a agresat recent doi fotbaliști de la Sepsi. Este vorba despre Călin Popescu, căruia i-ar fi dat un upercut în bărbie, și Lorand Fulop, pe care l-ar fi târât de păr și lovit! (Detalii AICI)

Clasament play-out Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

LPF a trimis o solicitare la UEFA legată de meciul Astra - Craiova » Care sunt cele 2 scenarii posibile

FCSB. Anamaria Prodan și-a propus să transfere un jucător al lui Gigi Becali: „Sper să reușesc!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 August 2020, 11:46

fiecare face ce stie! imi aduc aminte ca aveam un vecin care facuse puscarie! pentru el toata lumea facea "fapte", aia mai batrani erau "recidivisti" si tot asa! asa si nea Leo! vocabularul lui se rezuma la "bataie","upercut", "directa de dreapta"!

sibman
sibman  •  02 August 2020, 13:45

Nu va mai mirati, atata stie, jap-jap si problema este rezolvata. Omul este dintr-o bucata, la el vorba aceea cu bataia este rupta din rai este litera de lege.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  02 August 2020, 08:19

Vorbe goale si fara importanta.Primeaza sportul,si in acest context,SEPSI OSK a demonstrat ca este o echipa demna de liga 1-a.Au jucat exceptional,facand jocul etapei din toate punctele de vedere.Hagi &Co au fost depasiti la toate capitolele.SEPSI OSK avand o baza materiala de nivel european,conducere serioasa si cu spectatori civilizati,va fi o forta si in noul campionat.SUCCES SEPSI OSK!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează