FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

UTA și-a prezentat azi noile transferuri » Abia au intrat în poză

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 12:34 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 13:01

UTA Arad și-a prezentat achizițiile cu care speră să se claseze în prima jumătate a clasamentului în noului sezon din Liga .

Formația lui Mircea Rednic i-a prezentat azi pe Dumitrașcu, Marku, Carp, Cooper, Fabry, Leidsman, Markov, Freitas, Roganovic și Mustacă. De la conferință a lipsit grecul Stroungis, care va ajunge mâine la Arad.

E oficial, Hagi și-a vândut puștiul-minune în Premier League: „Afacerea e gata!”
TRANSFER
E oficial, Hagi și-a vândut puștiul-minune în Premier League: „Afacerea e gata!”

Pentru meciul de vineri, ora 18:30 cu Oțelul, antrenorul Mircea Rednic nu va conta pe albanezul Marku, sosit ieri și pe brazilianul Freitas, ajuns abia la începutul acestei săptămâni în orașul de pe Mureș.

„Mergem la victorie, asta e clar. Cu excepția a doi jucători, am respectat politica salarială a clubului, aceea de a oferi contracte între 5-7.000 de euro. Există prime de meci și pentru locul ocupat în clasament”, a declarat Puriul vis-a-vis de modul în care își va stimula financiar jucătorii în campionatul care bate la ușă.

„În sfârșit am lotul complet în proporție de 85%. Vom mai căuta un «winger» (n.r. extremă) și un atacant. Mi-aș fi dorit ca unele transferuri să fi fost făcute mai repede, pentru omogenitate. După lot, cred că UTA este de primele 8 echipe. 

Acum trebuie să obținem cât mai multe puncte în primele cinci etape și să rezistăm până la prima pauză”, a adăugat antrenorul, care a afirmat că, deocamdată, Virgiliu Postolachi este jucătorul arădenilor. Vârful moldovean de 23 de ani are o clauză de 300.000 de euro și poate pleca în momentul achitării ei.

UTA și-a prezentat azi noile transferuri » Abia au intrat în poză

UTA ARAD

  • Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
  • Veniri: Godberg Cooper (Chindia), Denis Dumitrașcu (Chindia), Cătălin Carp (UFA), Marko Roganovic (KF Laci), Andrej Fabry (Skalica), Marcelo Freitas (Ituano), Kyvon Leidsman (TOP Oss), Ivaylo Markov (Podbeskidzie), Albert Stahl (Rapid), Herald Marku (liber)Stefanos Stroungis (liber)
  • Reveniri: Paul Mercioiu (Corvinul), Cristian Maxim (Gaz Metan), Alexandru Pătlăgică (Metaloglobus), Denis Hrezdac (Pecica), Joseph Godwin (Gloria Buzău), Rafael Zamfir (Teuz Cermei), Alexandru Roșca (Șelimbăr), Andrei Gavrilă (Șoimii Lipova), Emanuel Codrea (Unirea Alba Iulia), Hunor Sarkozi (Pecica), Cristian Mihai (Pecica)
  • Plecări: Philip Otele (CFR Cluj), Erico da Silva (Corvinul), Paul Anton (liber), Desley Ubbink (liber), Willie (liber), Dragoș Balauru (liber), Mihai Dobrescu (liber), Haralambie Mociu (liber), Marko Vukcevic (liber), Roger (liber), Idriz Batha (liber), Romario Benzar (liber). Salvatore Marrone (Csikszereda), Patrick Pașcalău (Crișul Chișineu), Erion Hoxhallari (liber)

Citește și: 

Consecințe devastatoare la Dinamo după decizia de azi! Nicolescu&Voicu sunt obligați să scoată din buzunar sume URIAȘE într-un timp foarte scurt!

E oficial, Hagi și-a vândut puștiul-minune în Premier League: „Afacerea e gata!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
bl0catu
bl0catu  •  13 Iulie 2023, 18:06

cu goldberg cooper si dumitrascu de la retrogradata Chindia suntem in primele 8 pe valoarea lotului!? primele opt in divizia B sau cum?

unurtr
unurtr  •  13 Iulie 2023, 16:58

Impresarul Rednic lovește din nou :)) după ce au devalizat Standard Liege și Dinamo, urmează UTA :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează