GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

EXCLUSIV Un jucător al Viitorului îl contrazice pe Bătineanu și relatează secvențe cutremurătoare de pe gazon: "Bă, nu vezi, mă, că nu mai respiră?"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 17:09

Florin Tănase a dezvăluit dialogul pe care l-a purtat cu medicul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, în clipele în care medicul încerca să-i acorde ajutor lui Patrick Ekeng. Atacantul îl contrazice pe doctor. El susține că fotbalistul nu mai respira încă de când a fost urcat pe targă și că ar fi avut nevoie de masaj cardiac. 

"Eu țipam către doctorul lui Dinamo să îi bage mâna pe gât și el zicea că respiră și îi tot ziceam. Și când l-a pus pe targă nu mai respira deloc. Și i-am zis «bă, nu vezi, mă, că nu mai respiră?» și el a zis că îl duce la spital", a spus jucătorul Viitorului pentru GSP.RO.

"Eu l-am văzut căzând și am intrat direct pe stadion. Atunci el clipea și am văzut că avea gura încleștată. L-am întors pe o parte şi am încercat să-i eliberez căile respiratorii superioare. În acel moment avea puls.

Nu i-am făcut masaj cardiac pe teren pentru că respira şi avea puls. Pe ce să fac masaj cardiac? El avea puls. Stopul cardiac cred că s-a instalat în ambulanţă. Aproape de spital. S-a început masajul cardiac şi imediat am ajuns. Liviu Bătineanu

Ultimele informații despre decesul lui Ekeng

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
alecs5.alex
alecs5.alex  •  08 Mai 2016, 10:05
Postat de ropo pe 07 Mai 2016, 19:39

Batineanu măcar nu se confruntă cu atacuri de cord,dar medicul de pe ambulanță are cea mai mare vina,că-i medic de urgenta specializat,el trebuia să-l resusciteze cu defibrilatorul pe gazon

Pe gazon inca mai respira si avea puls. A procedat corect.

alecs5.alex
alecs5.alex  •  08 Mai 2016, 10:04
Postat de Tihamér Takó pe 08 Mai 2016, 08:57

Primul vinovat este doctorul echipei Dinamo!

Vorbiti in necunostinta de cauza.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  08 Mai 2016, 08:57

Primul vinovat este doctorul echipei Dinamo!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează