INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Continuă transferurile la Juventus » Două achiziții + două plecări

Firmino, Foto: Imago Images
Firmino, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 16:03 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 16:12

Juventus e aproape să-l ia pe Roberto Firmino (30 de ani), brazilianul de la Liverpool, ca alternativă la Alvaro Morata (29 de ani) și au acord cu Leandro Paredes (28 de ani), mijlocașul lui PSG, pentru a suplini absența accidentatului Paul Pogba (29 de ani).

Mercato e într-o continuă efervescență la Juventus. După ce i-a semnat, liberi de contract, pe Pogba și Di Maria, și l-a adus în defensivă pe Bremer, înlocuitor pentru De Ligt, trupa lui Allegri caută întăriri pe poziția de vârf. L-a curtat pe Morata, dar negocierile cu Atlético n-au ajuns la niciun rezultat în privința unui nou împrumut, așa că s-a reorientat în Premier League. 

Corriere dello Sport scrie despre discuții aproape de finalizare cu Firmino, ajuns rezervă la Liverpool și în ultimul an de contract, pentru care oferă 22 de milioane de euro.

Hagi, Balaci ori Dobrin? Messi sau Maradona? Ioanițoaia a făcut TOP 3 fotbaliști din istorie, români și străini: „L-ați lăsat pe Pele fără podium”
PROFU' DE SPORT
Hagi, Balaci ori Dobrin? Messi sau Maradona? Ioanițoaia a făcut TOP 3 fotbaliști din istorie, români și străini: „L-ați lăsat pe Pele fără podium”

Paredes, pe lista neagră la PSG

După accidentarea lui Pogba, care va lipsi două luni, Juve are nevoie de un om și la mijloc, ca alternativă la Rabiot. L-a prins pe radar pe Paredes și, conform La Repubblica, deja are o înțelegere cu argentinianul. Mai rămâne să bată palma cu cei de a PSG, ale căror pretenții se situează la circa 20 de milioane de euro

Paredes se află, oricum, pe lista celor zece jucători de care noul antrenor Galtier vrea să se despartă. Pista Zaniolo rămâne în stand-by, dar acum a apărut și concurența din partea lui Tottenham, unde e dorit de Conte.

Juventus scapă de 2 indezirabili

Allegri are și el două nume ce nu intră în planurile pentru noul sezon. Ramsey, revenit după împrumutul de șase luni la Glasgow Rangers, a fost convins să rezilizeze contractul și galezul va pleca la parametru zero. 

Continuă transferurile la Juventus » Două achiziții + două plecări
Juventus, Foto: Imago Images

Arthur, care nu și-a găsit locul de la venirea de la Barcelona, s-ar putea întoarce la echipa catalană, mai ales în cazul transferului lui Frenkie de Jong la Manchester United. 

Xavi îl apreciază și ar aproba mutarea, Mundo Deportivo anunțând că brazilianul este gata chiar să-și reducă salariul pentru a juca din nou pe Camp Nou.

Nicolae Dică, prima conferință de la revenirea la FCSB: „Am aflat cu 15 minute înainte de antrenament că Tănase nu participă”
FCSB
Nicolae Dică, prima conferință de la revenirea la FCSB: „Am aflat cu 15 minute înainte de antrenament că Tănase nu participă”

VIDEO. Barcelona și Juventus au făcut spectacol în SUA

Barcelona și Juventus au făcut spectacol în SUA și au remizat, 2-2, într-un amical jucat la Dallas.

Ousmane Dembele, extrema Barcelonei, și Moise Kean, vârful lui Juventus, au fost cei mai buni jucători de pe teren. Ambii au reușit câte o dublă.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Sheriff nou, aceeași țintă » Echipa care a învins Realul a schimbat jucătorii și antrenorul, dar tot vrea în Ligă

„Planul Ferguson” a eșuat » Dar Atletico îl refuză pe Ronaldo: „Ușa e închisă”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close