SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

4 zile până la Roland Garros » Ilie Năstase face o dezvăluire NEBUNĂ dintr-un meci epic: "A început să strige idiotule, idiotule"

foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 14:00

Ilie Năstase, noul expert EuroSport pentru Roland Garros, a trecut printr-o întâmplare amuzantă petrecută la Paris, pe vremea când încă era jucător.

În 1977, la Roland Garros, Ilie Năstase şi Bob Hewitt jucau în sferturi de finală împotriva dublului compus din Panatta şi Bertolucci.

Năstase a plătit pe cineva cu 500 de franci ca să-i aducă o pisică neagră. Românul își amintise că în urmă cu două luni, atunci când coborau de la restaurantul jucătorilor de la Monte Carlo, o pisică neagră le-a tăiat calea celor doi italienii şi ambii au spus că aduce ghinion.

La Paris, după ce a primit pisica, Năstase a îndesat-o în geanta cu rachete și a intrat cu ea pe Terenul Central. După câteva schimburi, i-a dat drumul și pisica a fugit prin fața lui Adriano Panatta, care a început să strige: "Idiotule, idiotule, ești așa o mizerie!".

Bineînțeles că Năstase și Hewitt au câștigat lejer partida, cu 6-0, 6-1.

2 trofeede Mare Șlem are în palmares Ilie Năstase la simplu, cucerite în 1972 la US Open și în 1973 la Roland Garros. La care se adăugă 3 la dublu și 2 la dublu mixt

 Citește AICI un interviu amplu cu Ilie Năstase

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
696253093853906
Ghita Florin  •  18 Mai 2016, 14:38

Si cata dreptate a avut Bob,l-a ghicit din prima

bridges
bridges  •  18 Mai 2016, 14:34

Asa ca gluma poate fi pusa in pagina altfel superstitia asta e o prostie fara pereche.Pisica indiferent ca e neagra,alba,in diverse culori iti aduce noroc daca o ingrijesti,o hranesti.Daca o bati si o alungi tot ghinion vei avea toata viata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează