FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, GSP.RO ȘI PROTV

Bicfalvi e pregătit s-o înfrunte în premieră pe Steaua: ”Acum, muncesc pentru Dinamo”

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2016 00:00

Eric Bicfalvi a debutat în tricoul "câinilor", fiind integralist cu Astra, 1-1. Iar modul în care s-a prezentat pe teren și contribuția la jocul echipei îl titularizează și poimâine, în meciul contra Stelei, echipa al cărei susținător a fost în copilărie.

"Nu este ciudat că am debutat pentru Dinamo, pentru că eu sunt jucător de fotbal, încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Nu contează tricoul pe care-l îmbrac! Acum, sunt la Dinamo și muncesc pentru Dinamo. Joc pentru acest club și voi da totul pe teren", a comentat mijlocașul de 28 de ani.

"Să nu ne lăsăm păcăliți!"

Suporterii l-au primit cu simpatie pe jucătorul care a evoluat vreme de 4 sezoane pentru marii rivali. "Vor fi mai multe partide cu Steaua în această primăvară, dar cea de Cupă, de joi, e foarte dificilă. E și importantă, fiindcă, după, începe play-off-ul. Mie îmi plac confruntările cu încărcătură, derby-urile, ador întâlnirile tari. Ca fotbalist, să joci meciuri dure și grele, să o faci bine, te face să crești în valoare, iar acest lucru e benefic campionatului României", a spus ardeleanul.

Reghe a spus că va folosi multe rezerve joi. "În declaraţii oricine poate zice orice. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi de chestia că steliștii vor alinia rezerve. Noi trebuie să ne vedem de echipa noastră şi să tratăm meciul serios, să câştigăm!", a concluzionat dinamovistul.

92 de meciuripentru Steaua a bifat Bicfalvi în carieră, înscriind de 3 ori

3 Derby-uria jucat Eric, până acum, în echipamentul Stelei. A contribuit la autogolul lui Moți în Steaua - Dinamo 1-1, în 2009

"Sunt mulțumit că am jucat 90 de minute la Giurgiu și sunt sănătos. Sunt apt și pentru meciurile următoare, asta contează foarte mult pentru mine"
Eric Bicfalvi, mijlocaș Dinamo

"FCSB nu are galerie"

După ce s-a declarat fanul "câinilor" în Derby de România, antrenorul Astrei, Marius Șumudică, a lăudat galeria roș-albilor și a trimis săgeți către suporterii Stelei: "FCSB nu are galerie! Vin fel de fel de oameni, unii cu o șapcă de o culoare, alții de altă culoare, nici nu ai idee cu cine țin. Dinamo poate învinge FCSB, are echipă mai bună. Iar fanii minunați ai lui Dinamo au în mine suporterul numărul 1. Dacă nu ia Astra campionatul, să-l ia Dinamo!". z

"Nu pot înscrie la fiecare fază"

Dorin Rotariu a înscris la Giurgiu, tot el irosind și o ocazie imensă, la 0-0: "Am dovedit că suntem caractere și am luptat, chiar în 10 oameni. Puteam face mai mult la acea oportunitate a mea în prima repriză. Dar ăsta e fotbalul, nu pot să înscriu la fiecare fază. Mă bucur că nea Mircea Rednic are încredere în mine și-mi oferă banderola. A ieșit bine, asta e important, trebuie să învingem Steaua joi".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
1037920312894118
Popescu Viorel  •  01 Martie 2016, 14:57

Sunt curios cine va fi mai mult injurat,daca se va intampla asta.Eric Bicfalvi sau Ciprian Marica? De care vad ca nu spuneti nimic ca a fost jucatorul lui Dinamo si ca a redebutat in Romania la marea rivala FCSB!

zecs93
zecs93  •  01 Martie 2016, 14:54
Postat de nuovaguardia1996 pe 01 Martie 2016, 10:22

la sahtior si kiev. uneori si la metalist. dar nu putem sa confundam volyn cu sahtior. jucatorii de la sahtior au alte standarde. au avut, ca acum se cam alege praful, incet si sigur. nu mai sunt jucatori de acelasi calibru. brazilieni mai ales, dar si alte nationalitati. si ukraynieni de ai lor. buni de tot, indiscutabil. de aceea spuneam ca acea clona stie ce spune : erik nu poate sa ii ia locul lui paul anton. din fericire erik poate juca unele posturi pe care paul nu le poate juca. de pilda varf. sincer, il vad pe erik ca varf, eu cred ca este mai periculos decat essombe sau gnohere. singurul mare atu al celor doi atacanti de culoare : incredibila eficienta in fata portii. oricare din ei ar fi fost in locul lui dorin, era gol la acea faza din min 11, cu astra. dar sunt destul de lenti, de greoi, si nu au cel mai bun joc de cap la cornere. ciudat, dar nu au marcat decat 1 sau 2 goluri cu capul, si asta cred ca a fost la gnohere. sunt oportunisti in ultimul grad, smecheri, mai ales gnohere, care a marcat 2 goluri neregulamentare din alea 9 ale lui.)) dar, sa fim seriosi, nu sunt atacanti pe masura stoperilor si a inchizatorilor sau a lateralului dreapta actual, hanca. erik isi poate face loc in atac, dar nu imediat, momentan cei 2 atacanti sunt cam greu de ucis.)

pai in Ucraina Bicfalvi a fost golghter tocmai ca a jucat al 2 varf, acolo il va juca Rednic incontinuare, cu Astra nu sa evidentiat cu nmk dar punem scuza ca e inca in urma cu pregatirea fizica !!! Cand va fi apt suta la suta sa nu va mire daca va juca ca in perioada din Ucraina, iar pentru postacii fcspisti care zic ca Ucraina e un campionat slab inseamna ca in creierul lor tipa vantu !!! Daca si Ucraina e slaba care are performante peste campionatu romanesc atunci nenica, un control urgent la neurolog ca nu mai tine !!! :)

zecs93
zecs93  •  01 Martie 2016, 14:48
Postat de gutza23 pe 01 Martie 2016, 09:54

si mai nasol e ca hanca in urma greseli aleia de arbitraj o sa lipseasca cu fcsb acum in primul meci!! per total a fost un arbitraj de tot ......... astea nu au fost singurele greseli si la fel ca majoritatea ma intreb si eu de ce sa delegi un arbitru mediocru la meciul asta???

hanca va juca in cupa romaniei dar va sta in campionat, dar nu-i nimic ca intra filip in campionat si sta acum in cupa :))))) dupa mine l-as tine pe filip multi ani pe banca de rezerve, pana ar prinde radacini !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează