FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-2

Ţălnar: "Am avut posibilitatea să marcăm golul 3, dar dacă nu profiţi, pierzi"

Cornel Talnar, Talnar, Dinamo
Cornel Talnar, Talnar, Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Cornel Ţălnar, antrenorul lui Dinamo, crede că echipa sa nu a reuşit să profite de ocaziile pe care şi le-a făcut pentru a închide meciul.

"Dolha a vrut să prindă mingea şi să o degajeze repede. Din păcate pentru noi, a scăpat-o, iar CFR Cluj a profitat imediat. I-am studiat foarte bine la meciul cu Steaua. Am avut posibilitatea de a înscrie, dar dacă nu profiţi de ocazii, rişti să pierzi", a spus Cornel Ţălnar la Fanatik Show, la Digi Sport.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (16)
szsebi
szsebi  •  13 Martie 2010, 23:32
Postat de pe 13 Martie 2010, 22:13

Sunt stelist si egalul imi convine dar Dinamo merita victoria. Dolha a gresit la ambele goluri ale Cfr-ului ! Daca era Lobont batea Dinamo cu 4-0 ! Pacat, dar repet egalul asta ajuta Steaua si asta e bine ! Dar cfr-ul nu a jucat nimic !

oooo....4-0?????....lobont mai dadea si el 2 goluri????

 •  13 Martie 2010, 23:11

talnar este cel mai prost antrenor care poate sa existe in romania pana la liga a IV. nu este normal sa nu faci o schimbare pana in min 80 cand alexe saracu inota pe teren ink de la pauza, torje nu a facut nimic, bostina obosise, andrei cristea la fel, si el nu baga nimic proaspat, pe nimeni care sa-i alerge putin in terenul lor, prima schimbare o porcarie iar a 3 si mai mare. pai cu un om in plus, dupa ce esti egalata, tu nu bagi un varf??? pai daca el a declarat ca se multumeste cu un egal

corneliu90
corneliu90  •  13 Martie 2010, 23:06
Postat de pe 13 Martie 2010, 22:12

ce interesant ca nici o javra nu este pe aici sa comenteze ceva...inainte de meci toti erau tari si mari acum toata lumea pauza...

Pai ce sa le faci ,sunt postaci doar sa atace Steaua si sa abereze inaintea unor meciuri. Putini sunt cei care posteaza la articolele despre echipa lor si multi sunt cei care posteaza impotriva altei echipe. Cu oameni ca astia (de nimic) nu ajungem nicaeri).

Vezi toate comentariile (16)
Comentează