FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Corespondență din Lara » Hagi crede în Viitorul: "Și noi putem fi campioni" » Ce spune despre conflictul dintre Iordănescu și Steaua

Gică Hagi a reușit execuții pe care mulți dintre jucătorii de azi din Liga 1 nu le au în repertoriu
Gică Hagi a reușit execuții pe care mulți dintre jucătorii de azi din Liga 1 nu le au în repertoriu

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 00:00

"Regele" a vorbit cu înflăcărare despre posibilitatea ca Viitorul să devină campioană şi despre cum ar putea România să cîştige un Mondial sau un European în 10 ani.

Titani. Gică Hagi, 51 de ani săptămîna viitoare, şi Gică Popescu, 48 de ani, încă fac ce vor cu mingea. Suvenir pentru puştii Viitorului să-i vadă printre ei pe cei doi, mai ales să schimbe pase cu amîndoi.

Deşi unul a mai albit, iar un altul a trecut prin necazuri, cei doi mari Gică au dovedit că sînt încă stăpînii balonului. Pase scurte, cîteva "floricele", mai sprinteni decît Adi Mutu la Mureş, Hagi şi Popescu au retrăit la o scară mai mică momentele în care se antrenau împreună.

Hagi i-a dat şi bluza de trening prietenului, cu iniţialele sale. Ce-a declarat "Regele" ieri:

  • "Sîntem cumnaţi, vrem, nu vrem, ne vedem. Gică este un mare om în fotbal, orice sfat e bun, fiindcă are experienţă în domeniu. Jucătorii sînt entuziasmaţi, e important să stai cu Gică Popescu la o cafea, de vorbă, cinci minute. E încă departe momentul cînd vom face echipă, împreună"
  • "Titlul? Nimic nu este imposibil in viaţă, ne vom bate pentru campionat. Toate mutările le-am făcut cu acest scop. Să încercăm să fim mai buni ca în toamnă, iar în play-off să fim peste"
  • "Mutu şi Marica? N-am avut de ce să purtăm discuţii, fiindcă sîntem acoperiți acolo. Îi am pe Cernat, pe Ianis, pe Tase, echipa a marcat goluri, m-am gîndit să mă întăresc doar unde am nevoie. Nu transferăm de dragul de a o face. Dorim să fim deştepţi, ca la anul să fim mai buni"
  • "Cei care pierd din scandalul de la națională sînt jucătorii. La ei trebuie să te gîndeşti cînd faci nişte lucruri, dar, din păcate, la noi, în România, fotbalistul nu e respectat şi e băgat la mijloc. Mie nu-mi comandă nimeni, niciodată. Nici tata nu-mi comanda, eu sînt responsabil de ce fac şi îmi asum. Ca jucător am fost şi mai responsabil decît sînt ca antrenor'
  • "Nu visez cîţi jucători să trimit la Euro, eu visez doar să fiu campion. Şi eu, şi echipa visăm asta. Doar asta ne interesează. (rîde) Am înţeles că lui Gigi Becali îi e frică mult de mine, vor fi dueluri frumoase. Mergem să ne batem cu Steaua, cu Dinamo, cu toţi. Cap trebuie să ai, că ei n-au picioare mai multe ca noi!"
  • "Dacă noi, românii, avem vreodată vreun gînd că putem ajunge campioni mondiali sau europeni, trebuie să începem de la juniori. Cu acest gînd mă trezesc mereu dimineaţa, că am putea fi campioni. Am putea, într-un proiect de 10 ani. Trebuie să credem noi în noi, să pedalăm cum zic eu, să băgăm benzină. În 10 ani întorci lumea, dacă unul nu pedalează "cea", iar altul "ba". E şansa unei generaţii la Euro. Ca să reuşeşti, trebuie să fii bun şi să ai încredere, să te duci sus".

"Lui Ivan n-am ce sfat să-i dau. El ştie ce are de făcut pentru a ajunge mare. Mai sînt mulţi tineri români talentaţi. Important e să-i găseşti pe cei mai buni cît mai repede şi să faci performanţe cu ei"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

"Pe 12 februarie, la Riad, este un El Clasico al legendelor între Barcelona şi Real Madrid şi cum nu pot merge nepregătit la un astfel de eveniment nu puteam alege alt antrenor mai bun decît pe Gică. Nu vin ca manager la Viitorul, nu pot avea calitate oficială la vreun club, doar mă antrenez 9 zile"
Gică Popescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  29 Ianuarie 2016, 11:48

”Titaniii”:)))) Unul in *** si blaturi, celalat iii e cumnat .))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  29 Ianuarie 2016, 10:28

Felicitari Gica!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează